Legendarische hotspot THE BUTCHER heeft killer make-over gekregen

Ready voor een kunstige eetervaring? THE BUTCHER in de Albert Cuypstraat is een killer make-over ondergaan, en geloof ons, hier wil je zijn. Waarom, vraag je je af? Wij hebben de inside scoop.

THE BUTCHER: Legendarische burgers waar je je vingers bij af likt

THE BUTCHER staat al sinds 2012 bekend om hun ‘bloody delicious’ burgers, en guess what? Die legendes zijn hier om te blijven. Van de beroemde ‘The Butcher With Cheese’ tot de glorieuze ‘The Butcher Angus Beef Burger’, dit is burger heaven op aarde. Elke hap is een feestje voor je smaakpapillen.

Kunstzinnige vibes met Selwyn Senatori

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de visuele knockout die je te wachten staat. Picture this: je zit te genieten van die juicy burger in een ruimte die voelt als een kunstwerk. Dankzij de magie van Selwyn Senatori’s graffiti-kunst, is THE BUTCHER nu niet alleen een eetplek, maar een levendig kunstwerk. Die Delfts blauwe tegels met slimme quotes? Pure genius.

We gaan je eerlijk zeggen: de sfeer moet je aanstaan. Bij binnenkomst via de Albert Cuyp kom je direct in de keuken uit. Dit is dan ook direct het take-away gedeelte en beloofd je in eerste instantie niet de ervaring te gaan bieden waar je naar op zoek was. Maar loop je, geheel in speak-easy stijl, door naar de achterkant dan lucht het enorm op. Nog steeds: dit is niet je ordinary burgertent en het biedt ook een wat meer rauwere ervaring dan de THE BUTCHER’s in de stad. Maar wij kunnen je alleen maar aanraden om dit over je heen te laten komen. Want dit is burgertjes klappen in stijl, boys. 

, Legendarische hotspot <strong>THE BUTCHER</strong> heeft killer make-over gekregen

Waarom moet je hierheen?

Waarom zou je de vernieuwde THE BUTCHER absoluut moeten checken? Simpel, omdat het niet zomaar een eettent is. Hier proef je niet alleen de legendarische burgers, maar dompel je jezelf onder in een unieke ervaring. Een kunstzinnige vibe, een relaxte sfeer, en burgers die je smaakpapillen laten juichen. Het is als een culinair feest waar je bij moet zijn geweest.

Dus, waar wacht je nog op? Rally je crew en gooi die agenda open. De vernieuwde THE BUTCHER wacht op je, ready om je smaakpapillen te rocken en je Instagram-feed te voorzien van next-level kunstzinnige content. Dit is niet zomaar eten, dit is een ervaring. Let’s go, mannen. 🍔🎨

, Legendarische hotspot <strong>THE BUTCHER</strong> heeft killer make-over gekregen

, Legendarische hotspot <strong>THE BUTCHER</strong> heeft killer make-over gekregen