Snel je bier koelen? Gebruik deze omgekeerde magnetron!

CREDITS: JUNO

Hoe chill zou het zijn als je je bier kan koelen, zoals je snel even je maaltijd opwarmt? Er is nu een apparaat die deze fantasie werkelijkheid maakt. Juno is de nieuwe, ‘omgekeerde magnetron’ waarmee je vrijwel al je drankjes super snel kan koelen.

Met deze omgekeerde magnetron kan je heel snel je bier koelen

Het revolutionaire apparaat zou binnen één minuut je blikje bier en in enkele minuten zelfs je hele fles wijn kunnen koelen. Dat betekent geen gedoe met ijsklontjes, natte handdoeken in de vriezer of zoutwater. Met hetzelfde gemak als een magnetron verkoel je je drankje in het apparaat. Zo kun je ook je koffie of thee bijvoorbeeld snel verkoelen.

bier koelen met juno apparaat

Hoe werkt het dan?

Er wordt een ’thermo elektrische’ motor gebruikt om de dranken te verkoelen in het koelvak van Juno. Koel water, dat in het apparaat zit, zal om dit koelvak heen ‘gedraaid’ worden die je drank uiteindelijk ook verkoelt. Dit zou geluidloos moeten zijn en zonder schadelijke stoffen bij de verkoeling. Dit water in het apparaat is overigens ook weer te vervangen.

Juno komt daarnaast met verschillende presets voor de verschillende drankjes. Dat zou het ook nog eens extra makkelijk maken in gebruik. Aan de kleuren van de LED-lampen op het apparaat zie je dan wanneer je drankje de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Er zit wel een pittig prijskaartje aan deze omgekeerde magnetron. Uiteindelijk zal deze Juno zo’n 360,- ($399) kosten, maar op dit moment is er nog een speciale early bird-actie van 180,- ($199) via de crowdfunding website Indiegogo.

bier koelen, Snel je bier koelen? Gebruik deze omgekeerde magnetron!
Foto: Indiegogo
bier koelen, Snel je bier koelen? Gebruik deze omgekeerde magnetron!
Foto: Indiegogo