Kebabgrill voor thuis is nu al het gadget van 2019

Damn, het is weer zover… Je hebt te diep in het glaasje gekeken en verlangd naar twee dingen: een vette hap en je bed. Helaas gaan die twee moeilijk samen. Je zal namelijk eerst nog naar de lokale shoarmatent moeten rollen. Meer mensen hadden dat idee en na al dat wachten ben je nóg meer ingekakt. Kon je voortaan thuis maar een dürüm in elkaar zetten, naar binnen werken en vervolgens direct je nest induiken. Dit leek onmogelijk, maar laat keukenproducent Daniel James nu net een kebabgrill voor thuis op de markt hebben gebracht.

Kebabgrill voor thuis is nu al hét gadget van 2019

Voor omgerekend €70 heb jij de ‘4-in-1 Vertical Chicken Rotisserie Grill’ in huis. Als je nagaat hoeveel dürüms en kapsalons jij na al die avondjes stappen al hebt gegeten, is die prijs natuurlijk een koopje! Met de 360 graden draaiende grill is het gadget geschikt voor kip, shoama, döner kebab en groenten. Met de geïntegreerde warmteverdeling zal ook jij voortaan dürüms maken waar de kebabzaak u tegen zou zeggen.

Je zal enkel nog een flinke spies kip, shoarma of döner kebab moeten halen en je kan gaan grillen als een baas. Door de capaciteit van 20 kilogram zullen jij en je vrienden zeker niet verhongeren. Het vet van het vlees zal via een afvoer worden opgevangen in een opvangbakje. De echte vetnekken hebben daardoor nog een heerlijk nagerecht (niet ons advies). De glazen schuifdeur en de blauwe binnenverlichting maken deze ‘4-in-1 Vertical Chicken Rotisserie Grill’ helemaal af.

Met deze kebabgrill zal je een after hebben zoals je ‘m nog nooit hebt meegemaakt. Vanuit de kroeg zullen mensen in de rij voor je staan om een vette hap bij je te komen eten. Wij vinden dit nu al hét gadget van 2019. Helaas is de kebabgrill momenteel uitverkocht, maar wij kunnen ons haast niet voorstellen dat er geen nieuwe lading komt. Bon appetit!

kebabgrill