All time favorite Jack & Coke nu als premix cocktail

Een iconische cocktail wordt nog meer ready dan ooit tevoren. Jack & Coke kun je voortaan ook drinken als ready-to-drink canned cocktail. En dat hebben we samen met hen gevierd in Londen.

Legendarische premix cocktail in blikje: Jack Daniel’s & Coca-Cola

Als we het hebben over Amerikaanse iconen, dan bedoelen we ook écht Amerikaanse iconen. Jack Daniel’s speelt al vanaf 1866 mee, Coca-Cola vanaf 1886. Geen wonder dat deze twee jongens zeg ergens in de klassieke bargeschiedenis elkaar hebben gevonden. Nu werd de cocktail al aan elke bar besteld, maar het wordt nu dus nóg makkelijker voor je gemaakt. Zoals we dat dan mooi mogen uitspreken: ‘Born ready to be the perfect match.’

, All time favorite <strong>Jack &#038; Coke</strong> nu als premix cocktail

Bezegeling van de liefde

We zien deze ready-to-drink variant een beetje als een bezegeling van de liefde. Als het omdoen van een trouwring. Sinds jaar en dag gaan de twee al door één bardeur, nu komen ze definitief samen. Natuurlijk met herkenbare elementen op het blik. Het traditionele, maar gedurfde rood van Coca-Cola schittert op het zwart van Jack Daniel’s. Denk daar ook nog de twee van de meest meest iconische logo’s ter wereld bij, en je hebt hét design wat je in jouw hand wil.

Maar waar we het uiterlijk, bij hoge uitzondering, belangrijk vinden, draait het natuurlijk om het innerlijk. De geliefde smaak is een blijvertje: ‘Onze smaken vormen samen de perfecte, iconische combinatie. Beide merken zijn geïnspireerd door de eindeloze innovatie van onze fans in het mixen van het beste,’ vertelt Nikos Koumettis, President Europa, bij The Coca-Cola Company. Daar wordt aan toegevoegd door Marshall Farrer, Chief Strategic Growth Officer en President Europa, van Brown-Forman, de eigenaar van Jack Daniel’s: ‘Nu kunnen we de unieke smaak van deze klassieke ‘bar call’, die wereldwijd als standaard is gezet, aanbieden aan onze consumenten in Europa.’

London baby

De Amerikaanse iconen nodigden ons uit om in Londen de nieuwe premium ‘colla(b)’ te ervaren. In Londen werden we meegenomen op een born ready party waar alleen maar Jack Daniel’s & Coca-Cola ‘Ready-To-Drink’ op het mixmenu stonden. Geen enkel probleem, natuurlijk. Niemand minder dan Rudimental zorgde voor de vibes en lieten ons zo kennismaken met waarom de twee dus de perfecte match zijn. Check hieronder hoe dat er voor ons uitzag:

Festival season

De timing kon natuurlijk niet beter. Het festivalseizoen is in volle gang en dan wil je soms wel iets anders drinken dan festivalbier. Ideaal dat deze klassieker dus nu ook jouw festival naar een smaakvoller niveau tilt. Daarnaast kun je premix cocktail ook in je favo supermarkt verkrijgen of tijdens je reissessie op verschillende travellocaties. Kortom: het wordt je makkelijk gemaakt om te genieten van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey en Coca-Cola samen.

Check hier meer info over de collab en enjoy!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coca-Cola. Geen achttien, geen alcohol.
LEES OOK