Cape Town Social Club brengt Afrikaanse vibes naar de Amsterdamse grachten

Durf jij ook bijna niet meer naar een steakhouse te gaan? Maar heb je wel de Hippe vegantentjes uitgespeeld? Dan kan het nu even hélemaal anders.. De Cape Town Social Club brengt je naar Kaapstad, terwijl Mokum de plaats van bestemming is.

Zuid-Afrikaans genot met de Cape Town Social Club

Tussen de toeristen en rinkelende trams door komt er een parel aan het daglicht. In de zoektocht naar nét dat beetje extra, is Cape Town Social Club the place-to-be. Vanaf nu staan de Zuid-Afrikaanse eigenaren zelf je met een brede lach, de mooiste gerechten en unieke cocktails op te wachten.

Cape Town Social Club, <strong>Cape Town Social Club</strong> brengt Afrikaanse vibes naar de Amsterdamse grachten

Zuid-Afrika in geuren en kleuren

Hier vind je Amsterdamse bravoure in een Zuid-Afrikaans jasje. Eigenaren Sebastian en Alexander hebben een unieke cocktailbar in een niet te min Zuid-Afrikaans potje specerijen gedipt. Zo ligt de top van de Afrikaanse keuken zomaar aan je voeten.

Chef Sebastian heeft in zijn hele leven enkel en alleen de crème de la crème voorgeschoteld. Met zijn ervaring in diverse toprestaurants in binnen- en buitenland, weet hij precies de juiste smaakpapillen te raken. Zijn ervaring in Kaapstad én Amsterdam heeft hem geleerd wat er nog nodig is voor een toppertje van een restaurant.

Bestemming: Cape Town Social Club

Oude en klassieke Afrikaanse recepten steekt Cape Town Social Club eigenhandig in een nieuw jasje. Simpelweg door de kookboeken in te duiken en het bestendig te maken voor de woke-wereld van vandaag. Hiervoor beukt chef Sebastian de nodige uren in zijn keuken er doorheen om echt alles zelf te maken. Daarom is er ook gekozen voor kunst van eenvoud: er staan acht snacks en negen gerechten op de kaart. Van salades tot paté en van een brioche tot marmelade. Dit uitsluitend met de beste ingrediënten uit Zuid-Afrika en haar Kaapstade trots: Kaaps-shishoblad, tobiko-eitjes, snoekbaars, kreeft, paddenstoelen-port en microgroenten. High class, dus.

Om deze wereldse smaken weg te spoelen is Cape Town Social Club ook de moeilijkste niet. Dat is Alexander zijn expertise. Door de fijnste drinks te proeven in alle uithoeken van de wereld, is de drankkaart van deze cocktailbar misschien wel één van Amsterdams beste. Classics en onverwachte combinaties staan paraat. De beste whisky’s, rum en wodka worden nóg genialer door de mixes met onder andere koffie, tropische vruchten en de smaken van Kaapstad.

In de Raamstraat ben je van harte welkom van woensdag tot zondag. En ben je member, dan wordt jouw bezoek nog een tikje specialer. Voorrang, korting en aanwezig zijn bij exclusieve events wordt de dagelijkse standaard als member van team Kaapstad. Op naar de Zuid-Afrikaanse service en dishes als nooit tevoren dus!