Nu zijn we klaar: deze kleine oven maakt pizza’s in 60 seconden

CREDITS: Ooni Pizza Ovens

Pizzafanaten opgelet. Thuisbezorgen is zo 2021. Onhandig met die idioot grote dozen op je schoot in de tuin, op de bank of aan tafel. Word jij altijd gezien als de pizzachef? Dan heeft Ooni Pizza Ovens de beste uitvinding voor jou.

Jo, pizzachef: deze loeisnelle oven heb je nodig

Pizza maken is over het algemeen al een begrip op zichzelf. Zoek al jouw favoriete ingrediënten en toppings bij elkaar. Daag je beste matties uit om de beste extravagante pizza’s te maken met kreeft, kaviaar en mozzarella of ga je toch gewoon voor een classic  peperoni? En zoek uit wie de beste pizzachef is.

De discussie of er wel of geen ananas op de pizza hoort kun je normaal gesproken de hele middag voeren. Alleen met de Ooni Karu 12 Multi-Fuel Pizza Oven heb je daar geen tijd voor.

Ooni Pizza Oven - Manify
Foto: Ooni

Ooni Pizza Ovens

Je hebt namelijk maar 60 seconden nodig om je pizza klaar te maken. Heet en snel is de norm. Deze pizzaoven wordt zo heet als hel: 500 °C. Ja, je leest het goed. Deze loeihete oven heeft maar vijftien minuten nodig om op het maximale niveau te komen. Met de grote ruimte in de oven kun je een extra-large pizza maken. 

Bij de oven krijg je Ooni Premium Hardwood 5″ Oak Logs. Met deze natuurlijke brandstofpellets van eiken of beuken kun je zeven tot tien uur aan een stuk pizza’s bakken. Ze branden gemakkelijk en efficiënt, én produceren weinig as-afval.

Wil je helemaal de blits maken? Dan is de Ooni Kara 12 Gas burner jouw nieuwe gadget. Deze verzekert je van een betere vlamprestatie, waardoor je ook meer controle hebt over de temperatuur. En gebruik ‘m maar gewoon buiten. Je muurverf wordt er namelijk niet blij van.

Doordat de pizzaoven draagbaar is, adviseren wij er een mooie Ooni Karu 12 Carry Cover bij te doen. Hij overleeft elke storm en elk avontuur aan kan je aan gaan met deze 100% waterdichte draaghoes. Een supergoede pasvorm en verstelbare banden. Zo ben je helemaal het mannetje bij je matties. Alleen wie is nou een echt pizzabakkert zonder z’n pizzaspatel? De Ooni Bamboo Pizza Peel & Serving Board geeft jou dat ultieme gevoel. Lichtgewicht in de handjes is altijd top. Doordat het vochtbestendig, glad en een bamboeoppervlakte heeft voorkom je dat het pizzadeeg blijft plakken. Het is ook een mooie plank om het op de serveren en te snijden. 

Zo, toekomstige pizzachef, waar je wacht je op? Deze fantastische Ooni pizzaoven staat al in jouw tuin voor €349.