Celia Amsterdam: Californische Bottomless Brunch met 70’s vibes

CREDITS: Celia Amsterdam

California dreamin’. Met deze woorden laten The Mamas and the Papas (nog steeds) iedereen verlangen naar de staat aan de westkust van de VS.

De aesthetische kustlijnen, palmbomen, de nostalgische 70’s vibes, de cocktails én natuurlijk de Californische brunch. Hier wil je gewoon lekker leven. En dat laat Celia Amsterdam je nu doen in, jawel, Amsterdam.

Celia Amsterdam haalt Californische brunch naar Nederland

We hebben het specifiek over de ‘brunch’. Want wat is er nu beter dan de ultieme combi tussen  ontbijt en lunch? Juist, niets. De brunch staat voor weekend vibes, en andersom. Daarom heeft Celia Amsterdam de Bottomless Brunch in het leven geroepen. Hier brunch je nu elke zaterdag en zondag van 12:30 tot 15:30 met onbeperkt bubbels en cocktails. Helemaal in de stijl en smaak van California.

Celia Amsterdam
Foto: Celia Amsterdam

Klassiekers op het menu

Terwijl je jezelf even waant in Palm Springs met een heerlijk 70’s design van frisse citruskleuren en enjoyt van de Californische kaart. Klassiekers als eggs royal, crispy chicken sandwich of cinnamon bun french toast staan voor je klaar. Maar de verse zalm, breakfast bagels en luchtige blueberry pancakes maken dit Amerikaanse cultuurfeestje af.

Opties, opties, opties

Celia Amsterdam biedt veel, maar overzichtelijke opties. Hier schuif je aan voor brunchgerechtenallen à la carte te bestellen, dus je kiest precies waar jij zin in hebt. Maar mocht je nog iets meer willen uitpakken, dan is de boozy optie voor €25 dé keuze waar je blij van wordt. Dan is het namelijk 90 minuten lang genieten met onbeperkt prosecco, mimoma’s en bloody mary’s van de kaart. Zin in. Wil je het nóg iets specialer maken? Er zijn verschillende private-dining ruimtes waar je jouw mensen om je heen mee kunt verrassen. 

Tijd voor een brunchreis naar Californië, maar dan gewoon in Nederland? Maak dan hier je reservering. Geloof ons, dit is er eentje voor op je lijstje.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Celia Amsterdam.