Fitgirl Friday: Sandra Prikker

CREDITS: IG @sandraprikker
Ladies

Hoe kunnen we stoppen met Fitgirl Friday zonder de bekendste fitgirl uit Nederland in de spotlights te hebben gezet? Niet! Internationaal: dat is ze zeker? Ze is door haar succesvolle carrière als fitgirl zelfs verhuist naar Miami, maar ze komt gewoon uit ons kleine kikkerlandje. Ladies and gentlemen we proudly present you: Sandra Prikker!

Sandra Prikker

Op 30 oktober 1989 werd Sandra geboren. Op dat moment wist niemand dat zee 27 jaar later 3,4 miljoen volgers zou hebben op Instagram en dat ze de wereld zou veroveren als fitnessmodel. Samen met haar ex-vriend Tavi Castro werd ze snel bekend doordat het erg lekker ging met hun merk Body Engineers. Inmiddels is Sandra uit het bedrijf gestapt en lijdt ze haar fitte leventje in Miami.

Toen ze 15 was begon ze met kickboxen, maar inmiddels is ze vooral te vinden in het krachthonk van de sportschool. Volg haar op Instagram en je weet waar we het over hebben, want Sandra is geen meid waar je ruzie mee wilt. We kunnen dan ook heel veel andere dingen bedenken die veel leuker zijn om met haar te doen. Zoals een dagje Efteling bijvoorbeeld…

https://www.instagram.com/p/BRI0-S1Alcg/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BXYeEG8gZao/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BTJqCWxFdD-/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BTtjX5gl3Jd/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BWz5PWZFwMV/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BV-5Mk_Fpaf/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BWsmCqmFtlt/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BVw8yW6l33E/?taken-by=sandraprikker

https://www.instagram.com/p/BTb1Leal2lC/?taken-by=sandraprikker

tags:
Total
11
Share