Fitgirl Friday: Kelly Timmermans

Ladies

Potverdomme het is vrijdag. De enige doordeweekse dag dat ik ‘s ochtends barst van de energie en opsta met een glimlach van oor tot oor. Tuurlijk, dat is omdat het weekend voor de deur staat, maar ook omdat we weer een nieuwe fitgirl hebben. Vandaag interviewen we beauty Kelly Timmermans!

Kelly Timmermans Manify

Interview met Kelly

Hi Kelly, ik ben Tommie, wie ben jij?
“Ik ben Kelly, 23 jaar, geboren in Weert maar woon inmiddels in Bocholtz. Ik heb mijn studie als kapster afgerond, maar werk nu ongeveer een half jaar bij Vodafone. Ik zou graag nog een studie willen volgen (in de sportbranche bijvoorbeeld) maar ik ben me nog aan het oriënteren. Ik ben een echte doorzetter, als ik mijn tanden ergens in heb gezet laat ik niet meer los! Dan ga ik er ook 100% voor. Ik kan ook heel stil en verlegen zijn, meestal in grotere groepen. Ik heb altijd even nodig om los te komen zeg maar.”

Top! Laten we van start gaan..

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Ik heb heel lang paard gereden, maar hier ben ik mee gestopt toen ik een jaar of 16 was. Toen heb ik een tijdje niks gedaan. Al vond ik sport altijd al heel leuk, ik vond geen sport die echt bij me paste. Ongeveer 2,5 jaar geleden kwam ik door mijn vriend in de sportschool terecht. Ik had niet verwacht dat ik dit écht leuk zou vinden, eerlijk gezegd. Maar het hielp me ontzettend, ik had veel last van migraine en door weer te gaan sporten werd dit een stuk minder! Ook ben ik altijd al heel fijn en licht geweest. Ik wilde graag wat aankomen, maar dit kreeg ik alleen niet voor elkaar. In de gym kwam ik in aanraking met een coach en van het een kwam het ander. Ik kreeg voedingsschema’s en trainingsschema’s en in oktober 2015 heb ik met een bikini fitness wedstrijd meegedaan. Ik was er nog niet helemaal klaar voor toen, maar het heeft wel enorm veel met mijn zelfvertrouwen gedaan! Ik was vroeger héél stil en verlegen. Ik durfde niet eens de ruimte in met losse gewichten, toen ik begon met fitnessen. Nu zit ik een stuk lekkerder in mijn vel!””

Gewoon een goed verhaal. En voor durven voor je onzekerheden uit te komen, dat is punten scoren! 85 punten. Lekker begin!

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Hmm, ik probeer fit te zijn door te sporten en let op mijn voeding (eet gezond etc.) Ik denk dat iedere meid die sport, gezond eet en goed voor zichzelf zorgt een fitgirl is, toch? Iedereen doet het op zijn eigen manier en dat is prima.”

Jaaaaaa, dat zeggen ze allemaal ;-). Maar niet minder waar. Nou goed dan, 75 punten.

3. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Door te doen wat ik leuk vind. Ik vind sporten gewoon echt heel leuk, dus heb er weinig moeite mee om 4 à 5 keer per week te gaan. Natuurlijk ben ik ook wel eens moe na een werkdag. Soms zou ik liever naar huis gaan en een dutje doen, maar als ik eenmaal in de sportschool ben is dat helemaal weg. En gewoon gezond eten, ik vind gezond eten lekkerder dan friet of pizza, dus hier heb ik ook niet heel veel moeite mee. En tussendoor een ‘cheatmeal’ moet natuurlijk ook gewoon kunnen.”

Uhhh, pizza is gewoon heel erg nice hoor. Maar gezond is altijd beter! 82 puntjesssss.

4. Hoe zie jij de ‘fitgirl-scene’ over 1 à 2 jaar voor je?
“Je ziet het nu natuurlijk overal, de ‘fitgirl scene’. Trainen is hip en happening, wat ik van de ene kant goed vind. Mensen motiveren elkaar om gezonder te eten en te sporten, maar het moet niet uit de hand lopen natuurlijk. ‘Balance is key’ zullen we maar zeggen, je hebt ook nog een leven om dat sporten en gezond eten heen. Een verjaardag, avondje uit, etc.. Dat moet natuurlijk ook gewoon kunnen en is heel normaal. Een paar jaar geleden zag je hier veel minder over en nu zie je het overal. Ik denk dat dit over 1 à 2 jaar weer minder zal zijn, maar de tijd zal het leren.”

Ja héy Kelly, nu zeg je hoe het is en was, maar niet hoe het wordt. Glazenbol kijken is ook niet makkelijk natuurlijk. 75 punten!

Kelly Timmermans Manify9

5. Hoe ziet jouw ideale man er uit?
“Lief, zorgzaam, sportief, iets groter dan ik (wat niet heel moeilijk is met 1.56cm), en een verzorgd uiterlijk..”

Ik lees even mee hoor… Check, check, check, aahhh shit… ik moet nog douchen, moment. Jup, check! 85 punten!

6. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Een vrouw die lekker in haar vel zit, gelukkig is en haar dromen achterna gaat.”

Haha, oké true! 80,2 puntjes.

7. Wat is het gekste dat iemand je ooit heeft gestuurd?
“Ik kreeg een tijd terug dit bericht op Facebook: ‘Hoi, Raymond de buurman hier. Hoe gaat het daar in Loenen? De binnenverlichting van je auto staat aan. Kom eens op bezoek. Zou toch leuk zijn, een bezoekje? Ben pas nog op de camping geweest.’ Best raar om naar een vreemde te sturen toch?”

Haha, de camping is altijd goed! Dit is gewoon goud waard. 95 punten.

8. Hoe ziet jouw ideale zaterdag er uit?
“Als ik niet hoef te werken, dan slaap ik altijd een beetje uit. Daarna sporten en als ik thuis kom spring ik de douche in. Een flink stuk met de hond wandelen, het huishouden doen, want hey, dat moet natuurlijk ook gebeuren. En dan samen een lekker avondje op de bank met een goede film en een cheatmeal ofcourse!”

Huisje, boompje, beestje. Vooruit, 75 punten!

9. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Ohh, wat ben ik blij als het straks zomer is! Mijn ideale zomer? Lekker op vakantie naar een warm land. Zwembad, strand en zee, lekker eten en een gym. Dan hoor je mij niet klagen hoor. Natuurlijk ga ik op vakantie geen 4 dagen per week sporten, maar 1 of 2 dagen(als ik zin heb) vind ik wel lekker!”

Vrouwen die niet klagen verdienen tienen ;-). Ik rond het wel even af op 90 punten.

10. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Ooit eens naar de Bora Bora eilanden of Koh Phi Phi, wat een plaatje! Maar wat al heel lang op mijn bucketlist staat is parachutespringen.

Of parachutespringen op Koh Phi Phi! 81,1 punten.

Kelly Timmermans Manify

https://www.instagram.com/p/BPqQte1BXmL/

tags:
Total
16
Share