Fitgirl Friday: Julia Dür

CREDITS: IG @julia_duerr97
Ladies

Hallo, was gibt? Ist es die köstliche Fitgirl Friday? Jawohl! Vandaag geen Nederlandse schoonheid maar een beauty met écht Deutsch bloedHaar naam? Julia Dürr!

Interview met Julia

juliadurr-fitgirlfriday5
Foto: @photographiescheu | @patrickbuck_

Oké Julia, even in het kort: wie ben je?
“Hey, ik ben Julia Dürr en op het moment ben ik mijn fitness trainer licentie aan het halen. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Stuttgart, bij jullie om de hoek ;-)” 

Top, laten we beginnen!

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Ik woog 75 kilo toen ik 14 was. Ik begon de dag toen met chocolade, koekjes en pizza als ontbijt. Op school voelde mijn maag zo leeg, dat ik regelmatig hotdogs en donuts kocht. Ik dronk de hele dag cola, Fanta en dat soort ongezonde dingen. Mijn lunch bestond uit twee pizza’s, frietjes en snoep. Na school at ik ijs en eigenlijk ook de rest wat in de vriezer lag. En dan moest het diner nog beginnen. Dit bestond vaak uit pasta en ik sloot af met chocolade. Ik kwam steeds meer aan, zoals je begrijpt.

Op een bepaalde dag zag ik een foto van mezelf naast wat vrienden. Vanaf toen ben ik begonnen met de fiets te pakken naar school, joggen in de vroege morgen en naar de gym na schooltijd. Ik ben nu 20 kilo lichter en voel me zo veel beter!”

Goed verhaal! Als je jezelf niet prettig voelt, moet je er wat aan doen. 85 points!

2. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Door actief te zijn. Ik jog nog steeds voordat ik naar m’n werk ga en kies ervoor om de fiets te pakken in plaats van de auto. Kies een trap boven een lift, dat soort kleine dingen. En daarnaast natuurlijk hard trainen en op je voeding letten.”

That’s the spirit! 80 points!

3. Waar knap je echt heel hard op af?
“Ik vind het onaantrekkelijk als een man zich verwaarloost en/of onbeleefd is. Daarnaast vind ik het ook niet zo nice als hij kleiner is dan ik, maar die kans is vrijwel onmogelijk, want ik ben maar 1.64 meter ;-)”

Duidelijk. En logisch! 76 punten.

4. Hoe ziet jouw ideale date er uit?
“Samen trainen en daarna koekjes en ijs eten, haha!”

Wanneer gaan we? Ik ben 1.78m 😉 80 punten.

5. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Het mooiste aan een vrouw is haar lach, maar ook zeker als ze een positieve instelling heeft. Dat zie je meteen! Maar daarnaast een een goeie kont ook heel belangrijk :-D!”

Couldn’t agree more. 83 punten!

6. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Oh, haha, ik lach minimaal 100 keer per dag om mezelf. Het begint in de ochtend als ik naar de door probeer te lopen en eindigt in de avond als ik mijn auto probeer te parkeren. Dit werkt meestal pas naar 10 keer proberen!!”

Volgende keer toch maar die fiets pakken dan ;-). 80 points.

7. Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Ik zou naar de sportschool gaan en m’n chest gaan trainen. Even die 100 kilo bankdrukken :-D”

Ja dat is inderdaad echt het hoogtepunt van man zijn, doe ik ook elke dag! 78 punten.

juliadurr-fitgirlfriday3

8. Hoe ziet jouw ideale zaterdag er uit?
“Legday en cheatday.”

Kort + krachtig. 76 punten.

9. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Op mijn ideale zomerdag is het heerlijk warm, ga ik zwemmen en is er héél veel ijs. Overal ijs.”

Haha, jammer dat het op de Noordpool niet warm is! Of snap ik het nou niet… 81 punten!

juliadurr-fitgirlfriday17

10. Waar en hoe zie je jezelf over 3 jaar?
“Ik hoop dat ik dan mijn licentie in de pocket heb en ik als trainer andere mensen kan helpen met gewichtsproblemen en ervoor kan zorgen dat ze zich beter voelen!”

Dat is een nobel voornemen. Ik hoop het ook voor je. Heb hoge verwachtingen 😉 83 punten

https://www.instagram.com/p/BTMtZesl7rg/

tags: ,
Total
21
Share