Fitgirl Friday: Cynthia de Regt

CREDITS: IG @cynthiaderegt | karimsafar
Ladies

Hatjéé het is Fitgirl Friday, ofwel tijd voor een leuke fitte dame. De fitgirl van vandaag heet Cynthia en je staat in je goed Regt om haar ontzettend leuk te vinden. Vooral als je dit interview gelezen hebt…

Interview met Cynthia

Cynthia_Fitgirl6

Let’s intruduce:
Cynthia woont in Zevenbergschen Hoek (een dorpje tussen Breda en Dordrecht). Momenteel is ze aan het afstuderen en dus bijna klaar met haar HBO-opleiding Communicatie en Multimedia Design. Daarnaast werkt ze bij FitForFree als Bodypump instructeur en bij MotorkledingStore als creative developer. “Naast mijn werk en studie ben ik vaak te vinden achter de balie en op de trainingsvloer bij CrossFit 7 Mountains. Ook volg ik momenteel een cursus voedingsdeskundige bij AALO opleidingen. In september zal ik de vervolgopleiding sportvoeding gaan doen. Ik ben net gestart met mijn eigen bedrijf ‘Perfect Nutrition’, waarvoor ik op bestelling ‘Zonediet’ maaltijden samenstel. Zoals je ziet, hou ik niet van stilzitten. Liever ben ik lekker heel de dag bezig.”

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Vroeger, als jong meisje, ben ik via de kinderarts bij een diëtiste terecht gekomen. Hierdoor heeft voeding vanaf mijn jonge jaren een grote rol in mijn leven gespeeld. Vanaf mijn zestiende ben ik met fitness begonnen (lees urenlang cardio). Op mijn twintigste ben ik met groepslessen gestart en was de eindeloze cardio verleden tijd. Toen ik vanaf mijn 23e meer wilde groeien in spiermassa, ben ik samen met een vriendin het krachthok ingedoken. Ik vond het super leuk om mijn lichaam te zien veranderen. Vóór deze tijd was ik vooral bezig met het zo dun mogelijk zijn. Nadat de trainster van mijn vriend me over haalde een keer mee te doen met een CrossFit training, was ik verkocht. CrossFit heeft alles wat ik zoek in mijn trainingen. Het is toch gaaf om te zien waar het menselijk lichaam tot in staat is. Zolang je de drive ervoor hebt, is bijna alles bereikbaar.”

Ah je BW maakt niet uit toch, in de BOX is iedereen hetzelfde. MetCon is waar het om draait, dan weet je zeker dat je die WOD ownt. Oké, ik liet me even gaan.. Maaruhm 82 puntjes!

Cynthia_Fitgirl8

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Voor mij betekent de term fitgirl een meid die gezond leeft en hard traint, sterker wil worden en zorgt goed voor zichzelf. Wanneer de term zo beschreven wordt, vind ik mezelf zeker een fitgirl. Ik vind het mooi om te zien dat veel meiden elkaar willen helpen om gezonder te leven. Wat ik wel jammer vind is dat sommige meiden hierin doordraven, alles geloven wat ze een keer gelezen hebben en dit vervolgens klakkeloos delen met andere. Hierdoor zijn er een hoop misverstanden de wereld in geholpen.
Ohja, en zeker niet vergeten, wanneer je meer sportkleding in de was hebt dan gewone kleding, dan behoor je tot een echte fitgirl. Ja ik ben guilty!”

Oh, dan ben ik ook een fitgirl. 88 punten!

3. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Gezond eten! Dan gaan mijn trainingen beter, heb ik meer energie en voel ik me sterker. Wanneer mijn trainingen goed gaan, voel ik me mentaal ook een stuk sterker. Fit zijn is niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Fit voelen voor mij is gezond eten, dus hard kunnen trainen, dus ‘positive mind’, dus jezelf goed voelen, oftewel fit zijn en fit voelen. Wanneer je goed in je vel zit, straal je dit uit naar de buitenwereld en sta je sterk in je schoenen.”

Goed verhaal, dus 83 puntjes.

4. Wat maakt jouw Instagram account uniek?
“Mijn Instagram account is uniek, doordat ik meer dan alleen maar selfies post. Ik deel vaak mijn work outs en nieuwe PR’s. Maar ook wanneer mijn trainingen wat minder gaan post ik hierover. Ik heb regelmatig (sport)fotoshoots, deze foto’s deel ik uiteraard ook op mijn Instagram. Naast het sporten deel ik via ‘Instagram Stories‘ Zonediet recepten. Dit is een levensstijl die ik nastreef qua voeding. Waarin elke maaltijd uit 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten bestaat. Maar volg me vooral voor mijn post over mijn trainingen en fotoshoot pics.”

Oké, we gaan je volgen! 77 puntjes.

Cynthia de Regt Fitgirl6

5. Waar knap je echt heel hard op af?
“Op mensen die alleen maar excuusjes bedenken waarom ze iets niet kunnen. Stop je energie in dingen die je wel kan bereiken, in plaats van je te focussen op de dingen die je (op dat moment) niet kunt. Dingen komen niet aanwaaien in het leven. Ik ben van mening dat je keihard moet werken voor de dingen die je wil bereiken. Niet iedereen wil hard werken, maar val anderen dan niet lastig met je smoesjes.”

Kijk, dat is duidelijke taal. Ik vind punten geven wel heel lastig, maar zal geen smoesjes bedenken. 87 punten!

6. Wat vind je het allermooiste aan jezelf?
“Daar hoef ik niet heel lang over te denken, mijn rug en billen. Ik ben stiekem best trots op definitie van mijn rugspieren. Goede billen willen we volgens mij allemaal wel, alleen krijg je die niet zomaar. Gelukkig zitten er in mijn trainingen vaak squats, deadlifts en andere bewegingen die helpen aan een betere billenpartij. Natuurlijk heb ik er ook hard voor moeten werken, maar daardoor waardeer je de veranderingen aan je lichaam alleen maar meer.”

Je zei billenpartij. 90 punten!

7. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Toen ik een filmpje aan het maken was na de training. Het was de bedoeling om een aantal ‘strict hand stand push ups’ te doen, daarna een aantal ‘kipping handstand push ups’ om vervolgens te eindigen op ‘one arm handstand’. Alleen viel ik om, doordat ik was vergeten dat mijn handen veel te ver uit elkaar stonden om de balans te houden. Toen dacht ik wel even.. Wat ben je toch achterlijk, haha.”

Je zei kip. Kip altijd 86 punten!

8. Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Dit klinkt waarschijnlijk heel afgezaagd, maar ik zou heel de dag die leuter rondslingeren. Het lijkt me ook wel grappig om seks te hebben, benieuwd hoe dat zou voelen. Verder lijkt het me heerlijk om stressvrij de dag door te komen. De meeste mannen die ik ken zijn bijna altijd wel relaxed, zonder teveel zorgen. Ik daarentegen kan me heel de dag druk maken om van alles en nog wat.”

Hahaha het is super chill om man te zijn. Leuk als je een keer mee zou kunnen doen! 92 punten!

9. Hoe ziet jouw ideale zaterdag er uit?
“In de ochtend hard knallen tijdens de CrossFit training. In de middag de keuken in om lekkere en gezonde dingen te bakken. Naast trainen is bakken echt een goede therapie voor mij. Dan vind ik even m’n rust terug van de dagelijkse hectiek. ’s Avonds lekker uit eten te gaan (wie houdt er niet van eten…) om vervolgens thuis samen op de bank te ploffen met onze favoriete serie. Wanneer je altijd druk bezig bent is een zaterdagavond op de bank stiekem toch best wel fijn.”

True that! 80 punten

10. Waar en hoe zie je jezelf over 3 jaar?
“Ik heb nog zoveel ambities! Uiteraard ben ik dan HBO afgestudeerd CMD’er, gecertificeerd voedingsdeskundige en sportvoeding adviseur. Over drie jaar is CrossFit 7 Mountains uitgegroeid tot succesvol bedrijf, ben ik zowel actief als trainster als atleet. Ik begeleid mensen met trainingen en met hun voeding. Is mijn bedrijf Perfect Nutrition gegroeid en is het assortiment uitgebreid tot nog meer verschillende maaltijdkeuzes. Daarnaast hoop ik nog met veel plezier groepslessen te geven bij FitForFree en werk ik met veel plezier bij MotorkledingStore.”

Druk baasje, succes daarmee 😉 Maar heb het volste vertrouwen. 81 punten!

Cynthia de Regt Fitgirl3

https://www.instagram.com/p/BQgTHUAhhkb/

tags:
Total
3
Share