Fitgirl Friday: Cheyenne

Ladies

Het is vrijdag, dus het is Fitgirl Friday! Tijd voor een leuke Fitgirl dus. Vandaag interviewen we een pareltje uit Amsterdam: Cheyenne Telgt!

Interview met Cheyenne

Cheyenne is 25 jaar jong en woont dus in onze hoofdstad. “Ik ben sinds kort single. Hiervoor heb ik acht jaar lang een relatie gehad. Op Instagram kom ik misschien over als een ‘wild girl’, maar in werkelijkheid ben ik maar gewoon een rustig en soms zelfs verlegen meisje.”

Waar komt je ambitie voor sporten en dit ook delen op internet vandaan?
“Mijn ambitie voor sport is eigenlijk begonnen doordat ik veel meiden om heen in een positieve zin zag veranderen door het sporten. Toen had ik zoiets van ‘Hey, dat kan ik ook!’ Ik was nooit dik of zo, misschien zelfs wel eerder iets te dun, maar het kan allemaal altijd wat strakker…”

13249879_1753884264824854_1746611400_nJe bent eigenaresse van Kcalculatefood. Wat houdt dat in?
“Jup, Kcalculatedfood is een ‘healthy meal prep service’, wij leveren dus gezonde en eiwitrijke maaltijden door heel Nederland en België. Handig voor mensen met een passie voor sporten, maar met wat minder tijd om veel in de keuken te staan!”

Zie je jezelf als ‘een echte Fitgirl’?
“Ik zie mezelf wel als een fitgirl, omdat mijn leven draait om trainen en gezond eten. Maar ik ben misschien niet de ‘typical fitgirl’ qua uiterlijk, want ik hoef niet per se een sixpack te hebben, het mag van mij allemaal wel wat voller en vrouwelijker.”

Een sixpack is ook zeker geen must toch!? Integendeel ;-). Je gaat ook erg lekker op Instagram! Wat zijn verder je ambities voor de toekomst?
“Mijn plannen en ambities zijn  het opzetten van mijn eigen kledinglijn en dan vooral broeken, omdat ik weet hoeveel ‘struggels’ fitchicks hebben met het vinden van een broek met een goede pas vorm. En verder wil ik dat Kcalculatedfood lekker door blijft groeien en een algemene term word in Nederland. Genoeg te doen dus!”

Wat is jou ideale manier om zo fit mogelijk te blijven?
“Mijn ideale manier om fit te blijven blijven is om je dieet niet als een straf te zien, maar gewoon lekker gevarieerd blijft eten en niet te streng voor jezelf zijn. Het moet wel leuk blijven natuurlijk, dus als je nou net even zin had in dat ene koekje nou dan ga je de volgende dag even wat extra cardio doen.”

Waar ben je het meest trots op van je lichaam?
“Ik ben het meest trots op mijn benen en billen, gewoon omdat ik daar de meeste progressie heb gemaakt en ze zijn precies zoals ik altijd gewild had, haha!”

Wat doe het liefste, dat niet sport- en health gerelateerd is?
“Het liefst ben ik met mijn vrienden aan het chillen, met een muziekje erbij en één een rood wijntje is ook niet verkeerd af en toe, haha.”

Wat is de mooiste plek waar je ooit geweest bent?
“De mooiste plek waar ik ooit ben geweest is sowieso Thailand en dan met name Koh Tao, relaxed mooie strandjes en niet te vergeten heerlijk eten!”

Wie MOETEN we nog een keer interviewen voor Fitgirl Friday?
“Wie jullie zeker nog een keer moeten interviewen is Jessica Knehans echt een super fitte girl en een schatje !” 

Oké, gaan we doen! Bedankt voor je tijd en we blijven je natuurlijk volgen 😉

https://www.instagram.com/p/BDaiKYlgroY/

https://www.instagram.com/p/BGjYc8_gruG/

tags:
Total
0
Share