De reden waarom celebrities er altijd zo goed uitzien

Vraag jij je ook wel eens af hoe het kan dat al die celebrities er zo goed uitzien? Of ze nou over de rode loper flaneren of gewoon wanneer ze boodschappen gaan doen Het antwoord is simpel: het zijn de stylisten. Bijna iedere BN’er en Hollywood-ster heeft er een. Ze kiezen de outfit uit voor een gala of voor een fotoshoot, alles wordt voor ze gedaan.

Je favoriete celebrities en hun stylisten

Je favoriete celebrity hoeft dus niet uren voor zijn kledingkast te staan als hij of zij op pad gaat. De stylist is hier al weken op aan het voorbereiden en zoekt alles af voor een goede outfit. En je raadt het al: aan geld geen gebrek. Bradley Cooper en Rami Malek worden beiden aangekleed door Ilaria Urbinati, een styliste die echt kijkt naar de persoonlijkheid en ze ook aankleed daarnaar. Zo gaat ieder individu op zijn eigen manier stijlvol de rode loper over.

https://www.instagram.com/p/B8W-B0YpV2F/

 

Nederlandse trots

In Nederland kennen we ook meerdere stylisten die een grote invloed hebben op de de kledingkasten van vele bekende Nederlanders. Zo heeft stylist Tommy Driessen al voor verschillende rode loper evenementen Tygo Gernandt, Jan Kooijman, Waldemar Torenstra en Humberto Tan gekleed. En is bijvoorbeeld Manon Meijers verantwoordelijk voor de kleding van Wendy van Dijk, Nicolette Kluijver en vele anderen.

Het is dus niet zo gek dat je wel eens denkt waarom al die celebrities er altijd zo goed uitzien. Uren twijfelen over de outfit is dus niet aan hen besteed. Wanneer jezelf dit dilemma wel herkent, kan het goed zijn om een aantal van deze styliste of celebrities te volgen. Voor inspiratie natuurlijk, want kopiëren moet je nooit doen. Kijk dan vooral naar een kledingstijl die je echt tof vindt en waar je, met kledingitems uit je eigen kast, wel wat mee kunt.