De stijl van Malelions verdient een plekje in jouw levensstijl

Lifestyle. Een breed begrip.

Eigenlijk is het gewoon wie je bent, of wie je wil zijn. En dat brengt natuurlijk een hoop met zich mee. Je werkt hard om toffe dingen te doen, mooie reizen te maken en om uiteindelijk die droomauto te berijden. Het zijn levensdoelen an sich.

Malelions tilt jouw lifestyle naar een hoger niveau

Jouw lifestyle laat je ook zien aan de buitenwereld. Dat doe je op emotioneel niveau – laat dat altijd key zijn – maar je kan jouw normen en waarden ook laten zien door middel van kleding. Het is namelijk een verlengstuk van je persoonlijkheid.

En dat begrijpt het Nederlandse kledingmerk Malelions als geen ander.

, De stijl van Malelions verdient een plekje in jouw levensstijl

WE ARE MALELIONS

Vijf jaar geleden begonnen met kralen armbanden, nu uitgegroeid tot een brand met nationale bekendheid. In 2019 werd de naam Malelions geïntroduceerd en sindsdien zijn de items overal terug te vinden in het straatbeeld. Na een aantal jaar zichzelf ontdekken is het nu tijd om de lifestyle WE ARE MALELIONS te laten zien aan de wereld:

‘WE ARE MALELIONS. We are leaders, we work hard, we don’t take no for an answer and we are real go-getters. We live our lives in style and chase our dreams.’

, De stijl van Malelions verdient een plekje in jouw levensstijl

Hard werken, hard genieten

Harde werkers gaan voor kwaliteit. Simpelweg omdat ze dat zelf ook willen leveren. Ze gaan door waar anderen stoppen, en streven áltijd hun doelen na. Doelen die bereikt kunnen worden met de juiste tools, waar kledingstijl een belangrijke rol in speelt.

De lifestyle van Malelions vertaalt zich door naar de kledingitems. Je vindt in de nieuwe collectie items terug die jouw stijl upgraden. De sportkleding laat  je zelfverzekerd je favoriete work-outs doen, terwijl je met het denim jacket kan shinen tijdens je vrije dag. Combineer het bijvoorbeeld met een hoodie, en je laat jouw lifestyle zien. Verder vind je T-shirts met grafische prints, een classic leren jas, custom sneakers, windbreakers en nog veel meer.

Geïnspireerd door het verhaal? Dan is het tijd om door te pakken: check de hele collectie hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Malelions.