Zwem je balkon op bij Dana Villas

Santorini staat bekend om haar witte huisjes met blauwe daken. Deze magie vanaf je privézwembad bewonderen? Bij Dana Villas Hotel kan het allemaal. De zwembaden zijn in principe balkonnetjes, maar dan in de vorm van een zwembad. Dat is toch even andere koek dan niet lekker zittende klapstoeltjes op een balkon waar je amper je kont kan keren.

Dana Villas Hotel weet wel hoe ze haar gasten moet verwennen. Elke hotelkamer is voorzien van een privézwembad, inclusief een zeer fascinerend uitzicht over Santorini en de vulkaan. Met bijna alles op loopafstand, hoef je je niet op te sluiten in je hotelkamer. Maar het mag wel. Gekke pool parties en late night skinny dippings, kom maar door!

Dana-Villas-privézwembad

Waterpret in je privézwembad

Alle kamers hebben een top uitzicht op de oceaan, maar de infinity suites trekken wel het meest de aandacht. Met een verwarmd buitenzwembad en een binnenzwembad op formaat, kunnen wij de hype heel goed begrijpen. Alle kamers zijn in Cycladische stijl ingericht, en dat stijltje bevalt ons heel goed. Griekse specialiteiten worden geserveerd in het restaurant van het hotel, en de bar voorziet je van smoothies en cocktails. Potverdorie goed geregeld.

Met zeven maten naar Santorini? Dat kan natuurlijk ook gewoon, gezien er kamers beschikbaar zijn voor zeven man. Met praktisch gezien alles op loopafstand, scoort het Dana Villas Hotel een lekkere 9,3. Santorini is niet onwijs groot, maar vanuit het hotel is er vervoer beschikbaar naar de haven en luchthaven. Een dagje cruisen naar andere eilanden kan je dus zeker op de planning noteren.