De wereld rond met de Land Rover Defender Icarus

Mannen moeten gave dingen doen, we willen de wereld rond en ontdekken. En dat niets minder dan in een bak waar je u tegen zegt. Ik heb het natuurlijk over een Land Rover Defender. Met de meest mannelijke auto ooit mag je zeker gezien worden, en dat geldt ook voor de Land Rover Defender Icarus. De Icarus is het voertuig waarmee je op reis wilt.

Niet vies van kamperen en opzoek naar het perfecte voertuig waarmee je elke ondergrond te baas bent? Wij hebben ‘m voor je gevonden. Verantwoordelijk voor dit exemplaar is het Zuid-Afrikaanse bedrijf Alu-Cab, zei toverde een defender om tot de ultieme camper.

Land Rover Defender Icarus

In de Land Rover Defender Icarus kunnen twee personen comfortabel overnachten. Je kunt dus gewoon samen met iemand op reis. Hoe slaap je dan in zo’n ding? In de Icarus zit een tent die je binnen enkele minuten vanuit de binnenkant hebt opgezet. Ook handig, in deze camper zit een inklapbaar fornuis en aan de binnen- en buitenkant van de auto zit goede verlichting.. Kampvuurtje erbij en je kunt ’s avonds nog lekker chillen voor je defender of moeten we zeggen camper.

Wij dromen in ieder geval nog even verder over de Land Rover Defender Icarus! Hieronder wat mooie kiekjes van hoe de camper eruit ziet.