Officiele trailer van Lamborghini-film scheurt op je beeldscherm

Lamborghini bewijst de wereld een eer door niet alleen de nodige pk’s door de straten te jagen, maar ook op het witte doek. De stier op wielen krijgt een heuse film wat een waar spektakel gaat worden. Althans, de eerste beelden liegen er niet om.

Lamborghini verovert de filmwereld met eigen klapper

Documentaires en biografieën kunnen wel eens aardig slaapverwekkend overkomen. Succesvolle mannetjes pronken met hun geluk en centen, maar weinig inspiratie. Tot nu. Laat het namelijk maar aan Lamborghini over.

In Lamborghini: The Man Behind The Legend krijg je het gehele verhaal van eigenaar Ferruccio Lamborghini voor je kiezen. Het legendarische verhaal van zowel Ferrucio als het wereldmerk wordt namelijk omgezet in film. Van de eerste babystapjes, tot het bouwen van militaire voertuigen, tot de miljoenenwagens van vandaag de dag. Door de film weet je precies hoe deze succesondernemer met pijn en moeite zijn merk naar de top weten te brengen.

Lamborghini, Officiele trailer van <strong>Lamborghini-film</strong> scheurt op je beeldscherm

Het is bijna zo ver

In de film krijg je alle ins en outs over Lamborghini voorgeschoteld. De hoofdrol van Ferruccio Lamborghini is voor Frank Grillo. Die ‘m – zoals de trailer in ieder geval belooft – op het hemd is geschreven. Door juist het accent te leggen over de eeuwenlange concurrentie met Ferrari belooft dit misschien wel één van de beste verfilmingen van de autowereld ooit te worden. Vanaf 18 november zal het pareltje te bewonderen zijn in specifieke zalen en Video On Demand. Om niet met lege handen te zitten, check je nu alvast de verrukkelijke beelden van de trailer.

Source: