Strakke KIA EV9 laat zijn eerste lijnenspel zien

CREDITS: Kia

Vaak krijgen we te horen: ‘Kinderen zijn net pannenkoeken: de eerste mislukt altijd!’ Maar goed, als je eerste kindje meteen een perfecte pannenkoek is, dan bak je daarna toch nog een grotere?

Kia EV9 triggert de wereld met eerste teaser

Precies. En alhoewel pannenkoeken vrij Nederlands zijn, denken ze er in Zuid-Korea ook zo over. De Kia EV6 viel zó goed in smaak, al helemaal bij ons, dat ze doorbeuken met de Kia EV9. Hét gezicht van Kia’s roadtrip naar (zoals dat zo mooi in de volksmond wordt genoemd) duurzame mobiliteitsoplossingen.

, <strong>Strakke KIA EV9</strong> laat zijn eerste lijnenspel zien
Foto: Kia

Teaser

Het nieuwe gezicht van Kia is een dedicated elektrische 7-zits SUV. Niet zomaar een ruime ‘gezinsauto’, maar eentje met een hypermodern exterieurdesign. Dat zagen we al aan het concept (te zien in MANIFY Magazine #4) en ook de eerste échte teaser toont een flinke portie ‘strakheid’. De video is kort, maar laat een heerlijke combi zien tussen het silhouet, de prominente voorkant en gestroomlijnde oppervlakken. Daarnaast komt ook de digitale LED-grille ‘Star Map’ prominent in beeld. Wat mysterie teweegbrengt, precies waar een teaser voor bedoeld is.

Check hieronder de teaser van de nu al hypnotiserend futuristische Kia EV9. Voor nu is het om je even warm te houden, midden maart volgt de wereldwijde première. Zin in.

Source:
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…