Eerste behind-scenes-beelden van Ferrari-film zie je hier

CREDITS: Philip Myrtorp | Unsplash

Tal van automerken maken vandaag de snelwegen onveilig door de meest brute supercars van de band te laten rollen. Maar Ferrari was één van de eersten én toch ook wel een van de meeste iconische supercarmerken.

Het succes van Enzo Ferrari

Enzo Ferrari lijkt nu zijn verdiende podium te krijgen. Er komt namelijk een heuse Ferrari-film je beeldscherm tegemoet rijden.

Ferrari, Eerste behind-scenes-beelden van <strong>Ferrari-film</strong> zie je hier
Foto: Bigstock

Lambo vs. Ferrari

De concurrentiestrijd tussen Lambo en Ferrari gaat dus door op het scherm, want eerder kregen we al de trailer van de film over Ferruccio Lamborghini te zien. Een mooie toekomst tussen voor de liefhebbers.

De officiële opnames van de Ferrari-film zijn al in de lente gestart. Onder leiding van Oscarwinnaar Michael Mann en met onder anderen Adam Driver, Penelope Cruz en Shailene Woodley in de crew. Met hen zijn nu al de nodige bandensporen gezet in (waarschijnlijk) de Ferrari-stad Maranello en Modena.

Wat staat er op het menu?

Er is nog niet veel bekend over de topfilm in wording. Jammer, maar dat maakt het uiteindelijk alleen maar spannender. De verwachting is dat het filmdoek terug gaat naar het jaar 1957. Het jaar waarin Ferrari nog niet zo groot, rijk en luxe is als vandaag de dag. Legende Enzo kent het een crisis, waardoor het à la Fast & Furious gaat racen om haar glorie.

Toch zijn de eerste behind-the-scenes-beelden al wel opgedoken. En die zijn er heerlijk uit!