Over de top: dit is de duurste camper ter wereld met dakterras en een spa

CREDITS: Marchi Mobile

Baas boven baas. In elke branche is deze uitspraak van toepassing. Zo ook in de camperbranche. In een krakkemikkig campertje naar Zeeland vertoeven met lauwe Schultenbräu op de achterbank was leuk toen je 17 was. Nu is het tijd om het grootser aan te pakken. En doe je met de eleMMent palazzo Superior; ’s werelds duurste camper met dakterras én een spa om af te koelen.

eleMMent palazzo Superior: de duurste camper ter wereld

De eleMMent palazzo is – zoals Marchi Mobile het zelf heeft verwoord – the most luxurious mobile home in the world. De extreem luxe camper is 13,70 meter lang en met het dakterras meegerekend 6 meter hoog. Daardoor heb je in totaal 68 vierkante meter woonoppervlakte. Niet slecht voor een huisje op wielen.

eleMMent palazzo
Foto: Marchi Mobile

Interior on point

De duurste camper ter wereld ontwerp je niet zomaar. Marchi Mobile heeft volledig uitgepakt door veel, héél veel, luxueuze elementen implementeren. Zo is er master bedroom met een bed die ook in het Britse koningshuis staat, een zieke keuken, een bank van 4 meter én twee levensgrote tv’s.

Normaal gesproken als je naar de camping gaat moet je met een wc-rolletje onder de arm naar het toiletgebouw lopen. Met het schaamrood op je kaken. Dat hoeft natuurlijk niet als je de Elemment Palazzo in bezit hebt. In de camper zit een badkamer verwerkt, apart van de master bedroom en de woonkamer. Sick.

eleMMent palazzo
Foto: Marchi Mobile

Dakterras met spa

Het absolute hoogtepunt van de camper is toch wel de Sky Lounge. Het buitengewone dakterras heeft het ultieme panoramische uitzicht en een spa. Als je hier eenmaal zit wil je er nóóit meer weg.

Tenzij je moet gaan rijden natuurlijk, maar ook dat is geen straf. Als bestuurder zit je namelijk in een soort cockpit met helicopter vibes. Reizen op vier wielen heeft door deze camper een volledig andere betekenis gekregen.

Interesse? Voor ongeveer €3 miljoen kan dit schatje van jou zijn. Waar wacht je op?

Check ook: Zo bouw je jouw eigen mini-camper 

Foto’s: Marchi Mobile