Te koop: superjacht Tranquility

CREDITS: Charl van Rooy / SuperYacht Times

Maak kennis met de Tranquility. Dit superjacht is voorzien van alle luxe die je maar kunt verzinnen. Het jacht is gebouwd in 2014 en heeft een actieradius van zo’n achtduizend kilometer. De romp is zo sterk gemaakt dat deze zonder problemen door ijs kan varen. Dus of je nou naar het noorden of het warme zuiden vaart, met dit jacht maakt het niet uit. De vraag is of je dat wil natuurlijk.

Tranquility staat te koop, maar je kunt hem ook huren!

Dit mokersdikke jacht heeft plaats voor jou en 25 van je beste vrienden en familie. Daarbij is er ook nog ruimte voor 33 man aan crew. Dit schip van het Nederlandse Oceanco won in 2014 de Yacht of the Year-award, wat eigenlijk ook niet raar is als je hoort wat er allemaal aan boord zit. Je hebt een fitness ruimte, wellness ruimte, sauna, stoomcabine en een zwembad. Verder zijn er twee helidecks en vier VIP-suites. Een plekje voor echte luxe paardjes!

Het jacht is sinds kort weer beschikbaar, nadat de Indonesische autoriteiten het in beslag hebben genomen van bankier Low Taek Jho. Hij zou voor miljoenen fraude hebben gepleegd en is nu voortvluchtig. Het schip is nu te huren voor €1,1 miljoen per week. Een flink bedrag, maar dan heb je wel een varend flatgebouw te beschikking. Check hem hier!