Hush Hush zoekt luxe jacht-tester en betaald er flink voor!

CREDITS: Oliver Sjöström | Unsplash

Vroeger kreeg je altijd te horen dat je later iets moest gaan doen wat je leuk vindt. Bij de één ligt die passie bij ondernemen en een ander ligt liever de hele dag in zijn nest. Het is maar net wat je wilt natuurlijk, maar vroeg of laat zal er wel geld in het laatje moeten komen. Als je dan toch ergens moet solliciteren, kan je maar beter voor een baantje gaan waarbij je weinig te klagen zal hebben. Wat denk je van de wereld afreizen om vervolgens luxe jachten te testen voor een lekker zakcentje. Klinkt niet verkeerd, toch?

Het testen van luxe jachten kan je aardig wat geld opleveren

Hush Hush, de webshop voor miljardairs, biedt je deze kans aan. Met alle luxe producten die zij aanbieden willen zij een hoge standaard op de website behouden. Zij zoeken daarom een jachtrecensent wie een week op een jacht doorbrengt om zo een gedetailleerd rapport te maken van alles wat je opmerkt. Je slaapt, woont, werkt en eet op het jacht, maar daarvoor in de plaats zal je letterlijk alles moeten testen op het luxe jacht. Ieder stopcontact, douche of kraan zal uitgeprobeerd moeten worden om zo te kunnen garanderen dat het jacht aan de normen voldoet. Ben je in ieder geval wel schoon na al die douchebeurten.

Niet iedereen zal aan het profiel voldoen dat het bedrijf zoekt. Flexibiliteit is van groot belang, omdat het bedrijf je ieder moment kan oproepen om een jacht te recenseren. Deze luxe jachten kunnen over de hele wereld verspreid liggen en dus is een paspoort en een leeftijd van minimaal 21 jaar vereist. Als het even kan, vraagt het bedrijf iemand die betrouwbaar is, hard kan werken, oog voor detail heeft en een gevoel heeft voor het schrijven van gedetailleerde en kwalitatieve recensies. Ervaring met jachten is niet nodig, maar het zal je zeker een streepje voor geven.

Allemaal leuk en aardig, maar wat levert het op?

Na het verblijf van een week en het tikken van een rapport, zal je per jacht omgerekend €1.133 ontvangen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om tot vijftig jachten per jaar te beoordelen. Bij die hoeveelheid zal je er na een jaar €56.650 aan overhouden. Hush Hush heeft er haast bij, dus mocht je enorm flexibel zijn en niet vies zijn van luxe jachtenber kan je het altijd proberen. Waar wacht je nog op? Solliciteren, gap!

luxe jachten
Foto: Tom Grimbert
LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…