Wat vinden vrouwen nou eigenlijk echt aantrekkelijk aan een man?

Mannen, heren, jongens en alle andere gegadigde. Voor je mama ben je al de knapste jongen van de wereld, maar misschien denken de overige ladies daar wel anders over. Zelf waren wij eigenlijk wel benieuwd wat een man zo aantrekkelijk maakt. Van vrouwen weten we dat wel… Toch kunnen wij mannen meer laten zien dan je denkt. Wij hebben de belangrijkste feitjes op een rij gezet.

Dit vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man

1. De diepe of lage stem

Een stem van een potentieel partner is de mooiste muziek die een mens kan maken. Hoe dieper je stem klinkt, hoe mannelijker je bent. Vrouwen zien deze mannen als symmetrisch. Dat wil zeggen dat ze veel kindjes met je willen maken. Maak je borst maar nat. Of liever je stembanden.

2. Piercings en tattoos.

Het is niet zo dat een vrouw wil dat je jezelf gaat pijnigen, maar vrouwen zien mannen met dit soort accessoires juist als gezond. Je hebt een hogere pijn grens, doordat je vrijwillig je lichaam laat ondertekenen. Het is natuurlijk wel per persoon verschillend of ze het er mooi uit vinden zien.

3. Money must be funny

Geld, geld, bakken met geld, ik ben nog lang niet uitgeteld. Vrouwen houden van geld. Dat is natuurlijk niets nieuws. Het is overdreven om te zeggen als het om veel geld gaat. Het ander geslacht wil gewoon een man die een goede financieel toekomst kan bieden. Ze hoeft er dus niet in te kunnen zwemmen, maar op zijn minst een beetje dobberen.

4. Sizes doesn’t matter?

In ieder geval wel bij de lengte van heel het lichaam. Onze dames houden wel van een lange man. Een langere man is vaker succesvol in het leven en heeft meer potentie voor baby’s te maken. Negeer dus al deze tips als je echt geen kinderen wil. Mocht je wat kleiner zijn kun je altijd nog proberen Europa te veroveren, in plaats van de vrouwen.

5. Kom op nou!

Dat zul je wel vaker hebben gehoord. Op de televisie of van het vrouwtje zelf. Je zult namelijke echt vaker van die bank af moeten komen. Dames houden wel van een gespierd lichaam. Tenminste een lichaam die lijkt uit een sportschool te komen. Als je fysiek goed uit ziet, worden ze helemaal wild van je!

6. Lachen is gezond

Vrouwen zijn graag gezond. Een makkelijke optelsom. Kun jij als man zijnde een vrouw aan het lachen maken, dan vinden ze je al snel geweldig. Door jouw humor maak je ze namelijk een stuk gezonder. Een andere voordeel hieraan is dat mannen op vrouwen vallen die om hen lachen!

7. Ik zal je nooit vergeten

Vrouwen vergeten nooit wat je zegt, doet, drinkt, eet, droomt, ruikt en verteld. Kortom ze onthouden alles. Behalve hoe ze de vaatwasser in moeten ruimen. Vanaf dat ze kleine preutse meisjes zijn maken ze een zogeheten ‘love map’ aan. Ze baseren alles wat je doet op hun vorige liefdes of liefdeservaringen. Luister dus goed naar de mislukkingen in het verleden, zodat jij beter bent. Makkie toch?

8. Dat ruikt lekker

Vrouwen ruiken alles. Al val je dwars door de muur van de parfum-afdeling, ze weet echt wel dat je stiekem in bed hebt liggen roken met de buurvrouw. Vrouwen houden van een natuurlijke geur. Tenzij je net uit de sportschool komt. Jouw lichaamsgeur mag misschien smerig zijn voor de een, het is heerlijk voor de ander. Als jij symmetrisch genoeg ruikt, dan kom je de ware vanzelf tegen.

9. Durf te doen

Pas hierbij wel op dat je niet overkomt als een arrogant ventje. Er zijn maar weinig vrouwen die houden van watjes, maar nog minder die houden van een Johnny Bravo. Zorg dat je de balans vind tussen je mannetje staan en je zwakte tonen. Zorg er wel voor dat je daar niet in overdrijft. Van kwetsbare mannen wordt gebruik gemaakt.

10. Zorgzaam

Na alle lage stemmen, grote lichamen, piercings en tattoos etc. is het tijd voor wat good old fashioned zorgzaamheid. Het zit hem in de kleine dingen. Wees een gentleman, vraag af en toe eens hoe het gaat en toon oprechte interesse. Je laat zien dat je niet alleen aan jezelf denkt en dat is oké. Sterker nog, dat is aantrekkelijk!

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…