Weggaan bij je onenightstand als gentleman

CREDITS: Diego Lozano | Unsplash

Een onenightstand is niet de meest traditionele werkwijze van een echte gentleman, maar laten we eerlijk zijn: zelfs de netste heren onder ons kennen soms onze momenten van zwakte.

Afijn, kan gebeuren joh. Het gaat om de ochtend erna waar de heren zich onderscheiden van de jongens.

Een onenightstand met glans

Wanneer je er in de ochtend namelijk voor kiest om stilletjes weg te sluipen bij je ‘vangst’ van de dag ervoor, dan blijft je one-night stand inderdaad een laffe en gemakkelijke daad. En zo werkt een heer natuurlijk niet. Nee joh, de volgende dag stap jij dan ook weer in je rol als ware gentleman zodat je de snelle daad misschien nog een beetje glans kunt geven. Wij leggen je uit hoe je dat precies voor elkaar krijgt.

One-night stand
Foto: Jan Zhukov⎪Unsplash

Wegsluipen is not done 

Vaak wil je de volgende ochtend zo snel mogelijk weer bij thuis zijn. Maar halverwege de nacht wegsluipen? Not done. Blijf in ieder geval slapen, maar zorg er wel voor dat je de ochtend erna voor haar wakker bent. Daarna stap je resoluut je bed uit en vertrek je richting de badkamer om jezelf fysiek én mentaal even op te frissen. Eenmaal in de badkamer is het van belang om nét genoeg geluid te maken om ervoor te zorgen dat zij wakker is wanneer jij uit de badkamer stapt.

Vermijd de clichés bij je onenightstand

Wanneer je daarna terug de slaapkamer inloopt en zij ook wakker is, biedt ze je waarschijnlijk een ontbijtje aan. Maar omdat een echte heer altijd ergens heeft te zijn, heb jij hier natuurlijk helemaal geen tijd voor. Een meeting waar je over een uurtje aanwezig moet zijn klinkt een stuk geloofwaardig dan een noodtelefoontje waardoor je plots moet vertrekken. Dat soort clichés doen wij niet aan.

one-night stand, Weggaan bij je onenightstand <strong>als gentleman</strong>
Foto: AMC

Improvisatie voor gevorderden

Als je onenightstand erop blijft aandringen om even snel samen te ontbijten, biedt haar dan aan om richting het onbijttentje om de hoek te gaan. Op dat moment bedenkt zij dat ze zich hier nog voor moet omkleden, de haren moet doen en haar make-up op moet doen waarna ze waarschijnlijk – en hopelijk – je plan afwijst. De welbekende uno reverse card. Maar goed, jij hebt je in ieder geval van je beste kant laten zien en dat zal ze zeker waarderen.

Communiceer als een gentleman bij je onenightstand

In het zeldzame geval dat je onenightstand nog op één oor ligt, pak je pen en papier en laat je netjes even een briefje achter. Iets in de richting van: ‘Bedankt voor de gezellige avond, hopelijk zien we elkaar nog,‘ met je telefoonnummer erbij is in dit geval al voldoende. Als ze je daarna appt om iets af te spreken, is het aan jou om te bepalen of je nog een keertje wat wilt doen. Zo lang je maar als een echte gentleman blijft communiceren.

fouten tijdens seks
Foto: Charles Deluvio | Unsplash
Source:
Diego Lozano | Unsplash