Dit vertelt je vriendin over jullie seksleven aan vriendinnen

CREDITS: Jorge Flores

In een heterorelatie heb je als man zijnde ongetwijfeld wel eens het gevoel dat de vriendinnen van jouw vriendin, net wat te veel weten van jullie relatie. En let me tell you, dat gevoel is spot on! 

Vrouwen hebben het nu eenmaal graag over relaties en in het bijzonder jullie relatie tussen de lakens. Jij hebt het idee dat jullie als koppel voldoende praten. Toch voldoe je waarschijnlijk niet aan haar eisen. Dit is te wijten aan de manier waarop mannen en vrouwen met elkaar communiceren. Ons radicale broertje Mellowed heeft de dingen die zij met vriendinnen bespreekt op een rijtje gezet voor je.

Dit vertelt ze haar vriendinnen

Ook is het vrouwelijk geslacht constant op zoek naar bevestiging van mensen in hun directe omgeving. Vriendinnen, zussen en moeders moeten er allemaal aan geloven. En of je het nu wilt of niet, jullie seksleven wordt ook in de details besproken. Je bent het als guy zijnde waarschijnlijk niet eens met de argumenten, maar boeiend, je doet toch niet mee aan de gesprekken. Als het goed is…

, Dit vertelt je vriendin over jullie seksleven aan vriendinnen
Foto: Jeremy Bishop

Dit wordt er op tafel gegooid:

The D

D als in Dick. Van hoe groot hij is, hoe hij smaakt, de geur, tot hoe het voelt als hij met z’n Duitse helm haar baarmoederhals kietelt. Niets is te grof of te persoonlijk. Alles wordt besproken en gedeeld. Waarom? Omdat het belangrijk is voor vrouwen om de penis van haar partner te leren kennen én om uiteindelijk van hem te gaan houden. Dit bespreken met vriendinnen helpt in het proces.

De seks

De daadwerkelijke seks kan natuurlijk niet ontbreken. In welke posities jullie het doen, hoeveel, waar, hoelang je het volhoudt en het gezicht dat je trekt als je klaarkomt. Waarom? Als je seks met elkaar hebt moet je op één lijn zitten. Aan de hand van ervaringen en verhalen van vriendinnen vergelijken vrouwen jullie seksleven en schatten ze in wat voor type je bent.

Interesse

Dit is vrij gecompliceerd. Aan de ene kant heeft ze het over het grote plaatje – de aandacht, sensualiteit en romantiek – aan de andere kant over specifieke zaken – wat je deed met je handen en mond, hoe goed en hoe lang? Waarom? Het draait voornamelijk in de interesse die je toont en je volwassenheid, zowel geestelijk als seksueel. Als je het chill vindt om lekker gepijpt te worden, maar ben je zelf  niet van het beffen? Dan wordt er over je gesproken chef. En terecht, want dan ben je een egoïstisch stuk vreten.

, Dit vertelt je vriendin over jullie seksleven aan vriendinnen
Foto: Ben White