Maak indruk bij een vrouw met deze zeven skills

CREDITS: Unsplash | Igor Menezes

Met geld indruk maken? Haha you wish. Bij vrouwen draait het om persoonlijkheid, verzorging, uitstraling en om de skills die je bezit. En laat dat laatste nou net iets zijn wat je jezelf aan kan leren. Een vrouw vindt het heerlijk als jij weet wat je allemaal kan en daar met zelfvertrouwen over durft te praten. Het is goed om te beseffen wat jouw kwaliteiten zijn. Bezit je de volgende zeven skills nog niet, ga dan snel aan de slag!

Maak indruk bij een vrouw met deze zeven skills

Oké oké, we weten dat je dit rijtje niet in één keer kan gaan leren. Of wie weet kan je het allemaal al wel. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man ergens een passie voor heeft en dat ook bekendmaakt aan anderen.

Dus heb je een passie voor muziek? Koop dan een gitaar en ga een serenade voor haar zingen. Hou je van lekker eten en koken? Bekijk dan al je kookboeken en maak een signature dish. Pak een skill eruit en bewijs dat je een échte man bent.

Wees onafhankelijk

Jezelf kunnen redden in situaties vinden veel vrouwen aantrekkelijk. Je eigen boontjes kunnen doppen – bijvoorbeeld financieel – is een goede basis om indruk mee te maken. Hierdoor laat je zien dat je stabiel genoeg bent voor een vaste relatie of andere toekomstplannen.

skills leren
Foto: Yuriy Bogdanov

Amateur klusjesman

Jij raakt niet gelijk in paniek als er een fotolijstje moet worden opgehangen of wanneer de vaatwasser het niet meer doet. Het is handig wanneer je als man al wat basiskennis hebt voor verschillende klusjes in het huis. Waardoor je kan zeggen: ‘Oh ja dat maak ik wel even, geen probleem.’

Luister!

Communiceren en luisteren lijken misschien niet echt skills die je moet leren, maar niets is minder waar. Wanneer jij niet luistert komt het over alsof je niet geïnteresseerd bent. Op een eerste date moet je extra scherp zijn. Als je doorvraagt op haar antwoorden en deze weet te onthouden, kan je daar later op terugkomen. Win!

Bespeel een instrument

Muziek is goed voor een mens. En, hoewel we soms anders denken, is een vrouw ook een mens. Als jij een instrument kan bespelen zal dit jouw aantrekkelijkheid verhogen. Het geeft haar een gevoel van rust en je kan laten zien dat je een passie voor iets hebt.

Als je één goed nummer mee kan spelen op een gitaar zit je al goed. Maar je kan ook verder doorpakken. Zo kan je bijvoorbeeld jouw DJ-skills showen, het hoeft niet moeilijk te zijn: deze CDJ 3000 helpt je daarbij.

skills leren
Foto: Seyi Ariyo

Heb dance moves in huis

Ooit wel eens gehoord van je ouders dat ze dansles volgde? Dat was niet voor niks. Die Engelse wals, de Argentijnse tango of de quickstep; ze kunnen het allemaal. Een man die op een leuke manier af en toe een danspasje eruit gooit is aantrekkelijk voor vrouwen. Daarom is goed om een keer keer op les te gaan, de basis onder de knie te krijgen en de dansvloer te ownen.

Met een gezonde dosis zelfvertrouwen en soepele heupjes bevries je niet wanneer zij jou vraagt. Probeer te ontspannen, houd oogcontact en volg een paar kleine stapjes. Nog één ding: als zij jou ten dans vraagt zeg je nooit nee.

Heb manieren

Het klinkt misschien heel simpel, maar voor sommigen toch lastig: jezelf op een fatsoenlijke manier gedragen. En hier dien je ook bewust mee bezig te zijn. Een vrouw kan het aantrekkelijk vinden als een man zichzelf gewoon netjes gedraagt.

Een maaltijd bereiden

Elke dag een magnetronmaaltijd of thuisbezorgd bellen is niet de beste manier om indruk te maken. Daarentegen hoef je ook niet meteen een zeven-gangen diner op tafel te zetten. De grens zit daar tussenin. Kies een paar makkelijke maaltijden uit, of koop een goed kookboek en maak iets klaar waar je jezelf prettig bij voelt.

skills mannen, Maak indruk bij een vrouw met deze zeven skills
Foto: Aaron Thomas