De Aquaboom is de revolutie in fitness!

Lifestyle

De zomer is helaas alweer voorbij. De ‘beachbodies’ moeten weer ingepakt gaan worden in bedekkende kledij. Dat moet natuurlijk niet betekenen dat de sport opgegeven moet worden. Met slecht weer is sporten natuurlijk ideaal. Lekker binnen en warm worden, terwijl het buiten spettert en de warmte nergens te voelen is. Fitgirls, powerfood, insanity, killerbody, de wereld van fitness blijft groeien met geweldige hypes. Wij hebben voor jou een nieuwe gevonden, de Aquaboom.  De sportschool moet wel een zwembad in bezit hebben, maar je kunt natuurlijk zelf ook een gat graven in je tuin.

Aquaboom

De Aquaboom is ergonomisch verantwoord en voor iedereen weggelegd. Al ben je een zielig kuikentje of toch al een lekker kippetje, de aquaboom maakt van jou een trotse haan. Het apparaat is revolutionair, omdat het jouw hele lichaam aanpakt. De heftigheid heeft vooral te maken met het niveau dat je aan durft.  Het is daarnaast het enige apparaat dat drijfvermogen en weerstand van water combineert met kracht van het lichaam. Dit alles met weinig kracht en toch een hoge intensiteit, wat het geschikt maakt voor elke sporter. Spelen in het zwembad voor volwassenen!

Aquaboom 1

Klaar voor gebruik

Het gebruik is vrij makkelijk. Installeer het apparaatje aan de rand van het zwembad en je bent eigenlijk al klaar voor de work-out. Je kunt de Aquaboom lager of hoger zetten voor de intensiteit. Alle spiergroepen komen aan bod, mits je de juiste oefening weet te vinden. Neem hem mee als handbagage op vakantie, plug hem in het all-inclusive zwembad en paradeer langs het zwembad als een baas! Het apparaatje is te koop bij de markt met alle media en gaat je een kleine €69,99 kosten. Vrouwen zullen het niet droog kunnen houden! Jij ook niet.

Aquaboom 2

 

tags:
Total
0
Share