Back to the ’00 met de nieuwe iPod app voor iPhone

CREDITS: Insung Yoon⎪Unsplash

Kennen we hem nog? De iPod waarmee je nog met je vinger moest circuleren om je nummertje door te spoelen. Elvin Hu een design student aan Cooper Union College in New York City is de legend die een app heeft ontworpen waarmee je op je iPhone, de klassieke iPod functies kunt herbeleven.

iPod app voor iPhone

In de video die Elvin postte op zijn Twitter is te zien hoe je de app gebruikt. Hu kwam op het idee toen hij voor zijn paper over de ontwikkelingen van de iPod aan het schrijven. Zo kunnen die college opdrachten waar je normaliter niet naar uitkijkt, leiden tot geweldige ideeën. De design student heeft de app nog niet gereleased maar, Apple lijkt zijn project tot dusver goed te keuren. We can’t wait!

Nog even wachten dus en we kunnen weer 20 jaar terug in de tijd met onze iPhone’s van nu, om weer met onze vinger over het touch-click-wheel te roteren en naar je favo nummertjes te kunnen luisteren.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…