Airbnb Finds: overnachten met Mona Lisa in het Louvre!

Ben jij dé kunstliefhebber van jullie vriendengroep? En wil je net als de Obama’s, Beyoncé en Jay-Z de Mona Lisa eens van dichtbij bekijken zonder hordes toeristen om je heen? Of lijkt het jou gewoon heel vet om een keer in een gigantisch museum te overnachten? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je.

Airbnb werkt samen met het Musée du Louvre in Parijs om het 30-jarig bestaan van de wereldberoemde piramide te vieren. Op 30 april opent het Louvre na sluitingstijd voor één duo. Dit duo krijgt die nacht de kans om alle gangen van het museum te ontdekken en in een speciaal ontworpen ‘mini-piramide’ te overnachten.

Overnachten in het Louvre

Overnachten in het Louvre met Airbnb, Airbnb Finds: overnachten met Mona Lisa in het Louvre!

Night at the museum

Na Night at the Museum altijd ervan gedroomd om ’s nachts door een museum te dwalen? Dan is dit jouw kans! Wanneer de zon in Parijs ondergaat is het tijd voor de ultieme overnachting, alhoewel we eraan twijfelen of het winnende duo überhaupt zal slapen die nacht. Tijdens deze nacht komen er geen kunstwerken tot leven, maar is er wel een onvergetelijk programma. Zo krijg je een rondleiding van een kunsthistoricus, tevens jouw VIP-gids, op plekken waar presidenten en beroemdheden je voorgingen.

 

Overnachten in het Louvre met Airbnb, Airbnb Finds: overnachten met Mona Lisa in het Louvre!

Een spectaculair programma

Begin de avond ontspannen met een aperitief en toast samen met Mona Lisa op wat er komen gaat. Vanaf de luxueuze woonkamer van het Louvre ga je naar Venus van Milo, the one and only Griekse godin van de liefde en schoonheid. Hier geniet je samen met de godin van een extravagant feestmaal, bereidt door je persoonlijke chef. Uiteraard is de avond niet compleet zonder een intiem en speciaal voor jou georganiseerd concert in de kamer van Napoleon III. Wanneer het dan echt tijd is om de roes uit te slapen, doe je dat in ieder geval in stijl. Je slaapt namelijk in de iconische piramide, maar dan een iets kleinere versie.

Er rest nu nog maar één vraag: wie neem je mee? Het zou een hell of a date zijn!

Wil jij overnachten in het Louvre met Airbnb? Ga naar deze link.

LEES OOK