Airbnb Finds: beachhouse aan Stinson Beach met Japans design

We willen graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Elke bestemming heeft namelijk zijn eigen unieke karakter, cultuur en bezienswaardigheden. Kiezen tussen twee vakantiebestemmingen is dan ook vaak een lastige opgave.

Mocht jij ooit moeten kiezen tussen Amerika en Azië, don’t worry –  we’ve got your back. Dit beachhouse met een Japans design aan de kust van Californië heeft namelijk het beste van beide werelden! Geniet samen met je vriendin van prachtige Californische stranden in dit huisje met een Aziatische touch.

Aziatische rust aan de drukke Californische kust

Amerika en Azië zijn beide prachtige bestemmingen en deze hut hoog in de bomen biedt de perfecte mix van beide werelddelen. Je vindt hier de ongerepte natuur van Californië doordat de ingang van deze Airbnb verscholen zit tussen de bomen van Californië. Bovendien heb je een prachtig uitzicht hebt over de witte stranden van de Golden State.

De inrichting van de hut laat je echter denken dat je in het verkeerde vliegtuig bent gestapt en brengt je gedachten regelrecht naar Azië. Droom weg bij een warm bad met het prachtige uitzicht of loop via de bossen regelrecht naar het strand.

paleis, Airbnb Finds: beachhouse aan Stinson Beach met Japans design

Weekend at Stinson

How I Met Your Mother had gelijk, een weekend op Stinson Beach is bruut. Niet ver van je verblijf vind toffe hotspots die alleen Californië kan bieden. Eén van de bezienswaardigheden die je niet mag missen is natuurlijk de Golden Gate Bridge.

Toch moet je niet alleen daarvoor die kant opgaan. Een beetje man neemt zijn vriendin mee voor een goede wandeltocht kunt langs de eindeloze stranden of maakt een cliché foto bij het Point Bonita Lighthouse. Daarnaast kun je ook nog wat de grens opzoeken en wat avontuur toevoegen. Zoals de Nike Missile dichtbij bekijken of spring op een zeilboot en ga het water op.

Slaapkamer Stinson Beach

San Francisco uitspelen

Als we iéts van HIMYM geleerd hebben dan is het dat er niets boven een Weekend at Barney’s gaat. Maar wat als wij je zouden vertellen dat we een scenario hebben dat deze overtreft? Wij presenteren: Weekend at Stinson…

Eenmaal boven in de hut aangekomen staat er een warm buitenbad op jullie te wachten met een prachtig uitzicht over de stranden van Californië. Na een ontspannen avond vertrekken jullie de volgende dag richting San Francisco. Lopen is voor watjes dus je pakt de zeilboot. Die toeristische plekjes geloof je wel. De hele dag leef je als een God op het water en ’s avonds pak je nog even een échte foute Amerikaanse club mee.

De koppijn neem je maar even voor lief. Amerikanen zijn nog gekker op snelheid dan wij dus een ontbijt laat je gewoon bezorgen. Die je gewoon met een ‘Americano‘ wegdrinkt op je terras. California dreaming!

Dit boompaleis is beschikbaar voor een prijs van €181,- per nacht. In het befaamde San Francisco natuurlijk geen geld. Check hier alle info.

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…