Airbnb Finds: de tofste Airbnb’s op rij-afstand van Nederland

CREDITS: Airbnb

Een paar daagjes weg kan een verademing zijn in een drukke werkweek. Grote kans dat je geen zin hebt om uren én uren bezig te zijn met reizen. Maar je hoeft geen vakantie te boeken naar tropisch oord om tot rust te komen, het kan ook prima door lekker in de buurt te blijven. Om je een duwtje in de goede richting te geven en een goede dosis inspiratie, hebben wij een aantal toffe (én betaalbare) Airbnb’s op rij-afstand van Nederland op een rijtje gezet.

De toffe Airbnb’s op rij-afstand van Nederland

1. Loft in Antwerpen

De eerste Airbnb is gelegen in Antwerpen, op ongeveer een uurtje rijden van hier. We vinden daar deze grote, unieke loft met een privé zwembad en grote tuin. Het gebouw van deze lof is een gerenoveerd 19e eeuws neo-renaissance gebouw. Deze plek biedt een rustige omgeving in de bruisende stad. De loft is van alle gemakken en luxe voorzien zodat jij deze citytrip lekker kunt genieten. Hij biedt plaats aan 10 gasten en kost €275 euro per nacht.

Meer info

Airbnb, Airbnb Finds: de tofste Airbnb’s op rij-afstand van Nederland
Foto: Airbnb
Airbnb, Airbnb Finds: de tofste Airbnb’s op rij-afstand van Nederland
Foto: Airbnb

2. Luxe loft in hartje Gent

Een stukje verder in België vinden we dit unieke, luxe loft in het hartje van Gent. Deze loft straalt warmte en sfeer uit. Hij ligt in het historische hart van de stad in een exclusieve woonbuurt. Hier relax je in de jacuzzi en sauna, zorg je dat je ook tijdens je weekendje weg fit blijft in de fitnessruimte en chill je onder genot van een wijntje voor de open haard. Voor dit sfeervolle stekkie betaal je €230 per nacht, er is plek voor zes gasten.

Meer info

3. Huisje in het centrum van Parijs

Dit kleine huis is de definitie van wat je vriendin ‘schattig’ zou noemen. En al klinkt dat voor jou misschien niet als de ideale locatie, het is wel degelijk een héle leuke locatie voor een weekendje Parijs met z’n tweeën. Gelegen in het hartje van de stad der liefde is vind je dit enorm sfeervolle gerenoveerde huisje. Een enorm romantische locatie. Het huisje is misschien niet de grootste of modernste, maar sluit wel naadloos aan bij de welbekende sfeer die Parijs ademt. Er is in principe plek voor vijf personen, al wordt het wel een beetje proppen. Voor dit pittoreske huis betaal je overigens €109 per nacht.

Meer info

4. Modern loft in Antwerpen

Terug naar Antwerpen, waar we dit moderne loft vinden. Dit loft is groot, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Gelegen in een prachtige omgeving, kun je ’s ochtends de deuren openen naar je privé balkon. Hier drink jij je verse bakkie in de ochtend met uitzicht over de stad. Er is plek voor acht gasten en voor een overnachting betaal je €200.

Meer info

5. Parijs-Penthouse

In dit felgekleurde appartement heb jij first row uitzicht op de Eiffeltoren. Maar ook gewoon vanuit je eigen privé jacuzzi’tje. Dit penthouse is misschien niet het subtielst ingericht, maar ligt midden in het centrum en heeft genoeg ruimte om te genieten van deze prachtige stad. Deze top notch locatie kost €330 per nacht, je kunt hier met z’n tweeën terecht.

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…