Airbnb Finds: oude herdershut omgetoverd tot moderne mancave

Je ziet meteen dat deze Airbnb accommodatie een Pagliaghju is, toch? In het Corsicaans betekent dit herdershut, maar bij het toetreden op het landgoed van dit nederige stulpje is hier in eerste instantie niks van te merken. Hoewel, een mooie hut is het zeker. Op het eiland Corsica vind je dit volledig gerestaureerde en gemoderniseerde paleis, omringd door een bebost terrein van maar liefst 5000 m2. Genoeg ruimte om je een gehele vakantie naar het Franse Corsica te vermaken dus. Meer inspiratie voor dit prachtige eiland vind je in onze reisgids 48 uur in Corsica!

Real life mancave op Corsica

Wanneer je een stap zet in dit fijne verblijf, voelt het een beetje alsof je je in een grot en kasteel in één bevindt. Maar dan met een tikkeltje moderne en natuurlijke tinten. Het interieur is versierd met de originele stenen en dat geeft het authentieke gevoel. Vooral naast de moderne meubels en accessoires, die juist voor dat hippe sfeertje zorgen.

Corsica, Airbnb Finds: oude herdershut omgetoverd tot moderne mancave

Zwembroek aan

Binnen of buiten, op ieder plekje in deze villa kunnen jij en je reisgezelschap ultiem genieten. De accommodatie ziet eruit alsof het uit een luxe tijdschrift komt en het lijkt zéker geen straf om hier een aantal nachtjes te ‘’moeten’’ verblijven. Het interieur is stijlvol ingericht en huisvest alles wat je hartje begeert. De infinity pool is er eentje om bij weg te zwijmelen. Blaas je zwemband (of flamingo) op en het relaxen kan beginnen! Vanaf eind mei tot september kan het zwembad zelfs verwarmd worden voor diegenen die daar behoefte aan hebben. Maar wat verkoeling tijdens deze periode van het jaar kan ook vast zeker geen kwaad.

Corsica, Airbnb Finds: oude herdershut omgetoverd tot moderne mancave

Vertoeven onder de Franse zon

Ook op het terras is het genieten geblazen. Alleen het terras heeft al een oppervlakte van 60 m2 en biedt een adembenemend uitzicht. Geniet vanuit je luie stoel bij de buiten eettafel, van een idyllisch panorama uitzicht op het prachtige groene eiland. Of het nou in combinatie is met een kop koffie in de ochtend, een proteïne shake in de middag of een biertje ’s avonds, het uitzicht is en blijft top. Bovendien is de villa ook uitgerust met een BBQ waardoor je jouw reisgezelschap je kook skills kan showen!

Corsica, Airbnb Finds: oude herdershut omgetoverd tot moderne mancave

Unieke ambiance

Op het landgoed van de villa zelf is alles te vinden wat je nodig hebt voor een sublieme vakantie. Stiekem geen reden om ook maar een stap buiten de accommodatie te hoeven zetten. Maar eigenlijk is het heerlijk om de omgeving te verkennen en de lokale cultuur op te snuiven. Gelukkig liggen er binnen een steenworp afstand de meest prachtige zandstranden en het bruisende stadje Corbara. Beide zijn al te bereiken binnen twee minuten wandel (lees: slenter) afstand. De regio staat bekend om de meest prachtige zonsondergangen en de ongerepte natuur. De perfecte gelegenheid om je verblijf te combineren met een ontdekkingsreis in de omgeving.

€345,- ben je in totaal per nacht kwijt om in dit optrekje te mogen verblijven. Ga je met z’n tweetjes, dan kan je dit bedrag dus lekker splitten (of niet) en komt het neer op € 172,50 per persoon per nacht.

Meer info

LEES OOK