Met deze zonnebril zie je het leven door een Instagram-filter

Tegenwoordig maken we onszelf en de wereld om ons heen graag een beetje mooier met een goede filter. Ieder kiekje dat op social media wordt gedropt, wordt eerst zorgvuldig bewerkt. Want met de juiste filter erover ziet het er toch net wat beter uit. Hoe tof zou het zijn als je het leven áltijd door een Instagram-filter kon bekijken? Letterlijk door een roze bril. Alleen dan niet roze. Dankzij de Tens Filter Sunglasses is dat nu mogelijk! Met een zonnebril uit deze bijzondere collectie op je neus is het leven altijd net even wat mooier.

Tens Filter Sunglasses

Het idee voor deze wrede zonnebrillen ontstond toen drie vrienden een tripje naar de Schotse Hooglanden maakten. Het viel hen op dat het prachtige landschap erg grijs en grauw oogde, terwijl de foto’s die ze daar hadden geschoten er dankzij een filtertje veel zonniger uitzagen. De drie hobby-fotografen kwamen zo op het idee voor een zonnebril die je omgeving ter plekke mooier maakt. Het resultaat zijn de Tens Filter Sunglasses.

De toffe zonnebrillen van Tens beschermen je ogen niet alleen tegen felle zonnestralen, ze fleuren de wereld om je heen ook een beetje op. In de zonnebrillen zit namelijk een Instagram-achtige filter verwerkt. De mannen claimen dat het dagelijkse leven met deze sunnies op je neus er tien keer beter uitziet en voelt. De stijlvolle collectie bestaat uit vijf modellen, allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De zonnebrillen waren een Kickstarter project, maar zijn inmiddels zo vaak gebackt dat ze daadwerkelijk in productie zijn. Via de site kan je jouw bril nu bestellen. Precies op tijd voor aankomende zomer!

tens-filter-sunglasses3

tens-filter-sunglasses4

tens-filter-sunglasses

Total
1
Share