Zomerhit: David Guetta & Showtek ft. Vassy – Bad

We gaan de komende weken tot de zomer een aantal potentiele Zomerhits voorspellen op Manify! Deze keer is onze suggestie David Guetta & Showtek ft. Vassy met Bad. Een heerlijke knalplaat met een zomers opgetuned vrouwen stemmetje. De Bekende Showtek lead en kick samen met de heerlijke opbouw van David Guetta.

Heb jij suggesties voor dé zomerhit van 2014? Laat het ons weten!

Showtek

De Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen vormen de dance act Showtek. Begonnen met Techno, overgaan naar Hardstyle en inmiddels weer wat “afgezwakt” naar (hard)house. In de Hardstyle scene redelijk bekend geweest maar sinds de overstap naar House is hun succes ontzettend gegroeid. Met hits als Booyah, Cannonball en Get Loose hebben ze de afgelopen jaren de hitlijsten bestormt. BAD zal daar mooi bij gaan passen.

David Guetta

Over deze 46 jarige half Marokaanse/ half Belgische, Parijse hitproducer hoeven we natuurlijk weinig uitleg te geven. al meer dan 10 jaar bestijgt David regelmatig de hitlijsten. Met nummers als Love, don’t let me go, Titanium, When love takes over,  Sweat en Sexy Bitch is hij niet meer uit de moderne muziek weg te denken.

Wat opvallend is aan David Guetta is het aantal samenwerkingen met andere artiesten. Er is vrijwel geen enkele singel te ontdekken waarin Guetta alleen op de plaat staat..

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS