We moeten een stuk minder moeilijk doen over geld!

Nederlanders, wat zijn we toch een bescheiden volkje. Mannen die hun hele leven hard gewerkt hebben om vervolgens op hun 55ste een dikke Ferrari te kunnen kopen worden scheef aangekeken, ‘omdat het niet bij hun leeftijd past’ en van twintigers met dezelfde auto wordt weer gedacht dat ze verwend zijn door paps. In andere landen, zoals bijvoorbeeld de V.S., zit dat heel anders. Daar gaan de duimpjes de lucht in en is er eerder spraken van respect dan van afgunst. En daar kunnen wij wat van leren!

Geld is namelijk niet vies, het is een middel om te kopen wat je wilt en er een bepaalde levensstandaard op na te houden. Oké, misschien is de Ferrari nog toekomstmuziek. Maar niemand wordt er blij van dat hij na het kopen van festivalkaartjes geen geld meer over heeft voor bier. Of als je krom moet liggen voor een vliegticket, maar uiteindelijk moet slapen in vieze krotten waar je spullen niet veilig opgeborgen kunnen worden. Geld verdienen is dus mooi! En daarvoor moeten de meesten, ook anno 2018, werken. En dat hoeft helemaal niet zo’n probleem te zijn!

Make money work

Droom jij van veel geld verdienen? Top! Met deze ambitie kom jij wel aan de bak. Boeiend dat jouw motivatie een financiële is? Dat wil zeggen dat jij iemand bent die nooit tevreden is en voor het hoogst haalbare gaat. Een hele mooie eigenschap volgens de dames en heren van YoungCapital. Vandaar ook de campagne “Make Money Work”.

“Laten we stoppen zo krampachtig te doen over geld en het bespreekbaar maken”, zeggen ze en wij sluiten ons daar graag bij aan. Laten we eerlijk zijn: wij plaatsen deze campagne natuurlijk ook niet voor niets 😉

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Young Capital.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS