De luxueuze Stadl Lofts bij Gerlos zijn perfect voor jou en je vrienden

Beeld het je even in: een prachtig loft dat vrijwel óp een van de fijnste pistes van het gebied staat, helemaal voor jou en je vrienden. Aan luxe is geen gebrek. Denk aan sauna, regendouches, meerder balkons, een open haard in het hart van de loft, een wijnklimaatkast én een biertap! Zeg eens eerlijk: wat wil je nog meer?

Stadl Lofts, Plattenalm

Vrijwel elke wintersportliefhebbende Nederlander kent het plaatsje Gerlos, in Oostenrijk, wel. Elk seizoen vindt er weer een volksverhuizing plaats en nemen wij Nederlanders het dorpje over. Voor sommigen geweldig, anderen vinden het maar niks. Maar wat je er ook van vindt, de Stadl Lofts in Hochkrimml, zijn perfect voor iedereen met een ‘wit hart’.

Hou je van feesten en de drukte, dan ben je al skiënd zo in Gerlos en hou je het liever rustig of ben je meer van de privé feestjes en zet je met je vrienden het appartement wel op z’n kop? Dan blijf je toch lekker op je eigen ‘privé berg’.

Plattenkogel

De Stadl Lofs horen bij Restaurant Plattenalm en zijn beide gesitueerd op de Plattenkogel. En berg met heerlijk brede pistes, zowel rood als blauw. Pistes die de meeste bezoekers in de Zillertal Arena niet bezoeken, aangezien het een redelijke uithoek is. En dat is in jouw voordeel! De sneeuw is er de hele dag goed, ook al heeft er urenlang een brandend zonnetje op gestaan. En toch mis je geen faciliteiten. Bij de Plattenalm kan je erg goed eten of genieten van de zon in relaxte ligbedden met een große Weizen in je hand.

De Plattenkogel X-Press 2 neemt je naar het hoogste puntje van deze berg, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Oostenrijkse alpen. Vanaf daar kan je alle kanten op en heb je de keuze uit rustige, brede pistes, waar zowel gevorderden als beginners heerlijk hun gang kunnen gaan.

Ga je liever touren? Binnen enkele minuten ben je in het dalstation van de Gerlospass, die je zo in de wat drukkere gedeeltes van de Zillertal Arena afzet. Vanuit daar kun je helemaal door naar Zell im Zillertal. Een tripje dat op en neer wel de hele dag in beslag neemt.

Stadl Lofts

Terug naar de ultra chille Stadl Lofts. Je hebt momenteel de keuze uit vier verschillende lofts, maar degene die wij hadden was de grootste. Je kan er met 14 tot 18 personen verblijven en kan dan genieten van 334 m² aan pure luxe. De loft leent zich voor ultieme chillness tot uit de hand gelopen etentjes als mini-concerten van lokale Tiroler-bands. Of je neemt DJ gear mee, ook mogelijk.

Er zit een extreem luxe keuken in en alle badkamers zijn super modern. Koken voor 18 man is dus heel goed mogelijk onder het genot van een zelf getapt biertje. Heb je daar geen zin in dan is het maar 1 minuut lopen naar de Plattenalm, waar de super vriendelijke eigenaren voor je klaar staan.

Ook het internet is goed en er staat een enorme televisie voor de brakke avonden. Je hebt zelfs een eigen skidepot voor alleen gebruikers van de lofts. In de ochtend is het dus een kwestie van schoenen aan doen, spullen pakken en twee stappen zetten. Want dan sta je op de piste. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Boeken doe je hier!

Total
9
Share