Met dit LED snowboard steel jij de show op de piste

Het wintersportseizoen zit er helaas alweer bijna op, al heeft de lente nog talloze mogelijkheden. Als je het mij vraagt één van de leukste vakanties die er is. Je bent sportief bezig, bent omringt door prachtige natuur en geniet van de mooiste feestjes tijdens de après ski. Voor de nachtelijke wintersporters onder ons, kwamen we een heel sick snowboard tegen; het LED snowboard. Met deze gadget val je sowieso op!

LED snowboard

Het snowboard is ontworpen door de Japanse designer Norihoko Enomoto. Met duizenden LED lampjes maakte hij een lichtgevend board dat dankzij sensoren reageert op de bewegingen die jij maakt. Dus als jij verandert van richting, een sprong maakt of een andere truc doet, verandert het board van kleur. En dankzij de vele LED lampjes, kan deze toffe gadget in wel 16 miljoen (!) verschillende kleurcombinaties stralen.

Dit hele toffe wintersportitem is helaas nog niet te koop, dus voorlopig kan je er nog niet mee shinen op de piste. Fingers crossed dat hij volgend wintersportseizoen in de schappen ligt!

Total
0
Share