Winterjassen

Het is koouuuud! Waarom? Waarom wonen we toch in dit koude land? Nou, omdat we dan mooie winterjassen kunnen dragen!

Stijlvolle winterjassen

Jij wilt natuurlijk ook in style de winter door en daarom helpen wij jou met het uitzoeken van de perfecte winterjas. Natuurlijk is dit voor iedereen verschillend, want iedereen is verschillend en. Gelukkig maar, anders zou iedereen in exact de zelfde winterjas dat zou natuurlijk een beetje raar zijn.

Er zijn dan ook gelukkig erg veel verschillende jassen variërend van kort naar lang, van zakelijk naar stoer en van ”goedkoop” naar ”duur”. Omdat iedereen verschillend is geef ik je een aantal voorbeelden van mogelijkheden. Doe er je voordeel mee want het is tijd, de hoogste tijd, om in een lekkere warme winterjas naar buiten te gaan.

7895548De bomberjack

Een jas die helemaal terug is van weggeweest is het bomberjack. Bij een bomberjack moet je waarschijnlijk gelijk denken aan hardcore muziek, kale koppen en stamp feestjes maar dat is helemaal niet nodig. Het bomberjack is namelijk modieuzer dan ooit en lekker warm zoals altijd daarmee is het dus een echte aanrader voor de koude winterdagen.

De opblaasjas

Een andere populaire soort jas is de ”opblaasjas” zoals hij bij de meeste mensen bekend is. Of er een officiële benaming is voor dit soort jassen? Vast wel, maar ik zou niet weten wat het dan zou zijn! Je zou het ook de Michellinjas kunnen noemen. Ze zijn in ieder geval, zoals het hoort, lekker warm en te verkrijgen in zowel korte als lange modellen.

WinterjasDe zakelijke jas

Naast deze jassen zijn er ook stoffen jassen in het kort en in het lang die in beide gevallen een wat zakelijkere uitstraling hebben. Dit is dus iets wat je niet zomaar kan dragen maar waar echt heel je kleding op aangepast moet zijn. Dat neemt niet weg dat deze jassen een outfit wel helemaal af kunnen maken en er voor kunnen zorgen dat jij deze winter shinend over straat gaat.

De bontkraagjas zonder bontkraag

Iets wat we nog steeds veel terug zien op winterjassen zijn bontkraagjes. Niet iedereen is hier fan van, maar wees niet getreurd.. Als je aan het (online) shoppen bent en denkt wat een super toffe jas maar je houdt niet van dat bontkraagje er aan; in de meeste gevallen kan deze er gewoon vanaf en hoeft dit de aankoop dus niet te belemmeren.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS