Deze winter blokhut is alleen maar voor de echte avonturiers

Travel

Het lijkt wel op het onderdak van een bad guy uit een superheldenfilm. Het is een winter blokhut op een klif en is beschikbaar voor iedereen die wil. Je moet alleen wel kunnen bergbeklimmen of een helikopter kunnen besturen, want dit onderkomen is niet gemakkelijk te bereiken.

winter blokhut 1

Boven op de berg

Deze winter blokhut bevindt zich boven op de klif van Mount Kanin, Slovenië, en is gemaakt door OFIS Architects. Freezin’, maar persoonlijk krijg ik het er een beetje benauwd van. Toch denk ik als je er eenmaal zit, je een geweldige tijd beleefd. Al is het alleen al om het uitzicht op de Sloveense stad Bovec en de daarbij dromerige beelden van Triglav National Park, Soca Valley en de Adriatische zee. Je zou als je goed je best doet zelfs pizza kunnen ruiken uit de richting van de Italiaanse grens.

Het houten huisje heeft genoeg ruimte om negen gasten een warm gevoel te geven. Een panoramisch dak met terras belooft je een prettig uitzicht, al dan niet met een lekker glaasje whisky. Allemaal dankzij het Sloveense leger, die met een helikopter weer en wind doorstonden. Na drie pogingen lukte het ze eindelijk om deze winter blokhut stevig vast te zetten. Geeft jouw de mogelijkheid om eens stevig en in alle rust je leven door te nemen.winter blokhut 2

winter blokhut 6

Total
0
Share