Jouw jas is deze winter: grijs!

In de zoektocht naar een winterjas raden we je aan: grijs! Een makkelijke kleur om te combineren en een investering an sich; de grijze kleur heeft de afgelopen seizoenen een ware stempel gedrukt op de mannenmode! In 2013 was het Alexander Wang die wist te schitteren met een ‘grijze’ show, sindsdien is de grijze jas niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

We houden bij Manify niet zo van het woord moeten, maar een winterwarme uitvoering in het grijs houdt je stijlvol én warm. Laten we het op sterk aanraden houden. Van klassieke double-breasted klassiekers tot een tikkeltje oversized, met deze 10 grijze klassiekers besparen we je weer een zoektocht naar de perfecte winterjas.

De all-time klassieker

De double-breasted jas is heel wat updates ondergaan sinds zijn opmars, maar dat betekent allerminst dat de klassieker uit het straatbeeld moet verdwijnen! Oók perfect voor de business look!

Foto’s:  Art Comes FirstPorter | Porter

De lange grijze jas

De lange jas is ideaal wanneer je op zoek bent naar een nette jas. Perfect voor een business look.

Foto’s:  Topman | Topman | ASOS

De parka, het blijvertje

De parka is een heerlijke casual jas toen toch goed te combineren met een pak. Deze uitvoeringen zijn een keer niet in het welbekende legergroen.

Foto’s:  Herno | Herno | Alexander Wang

De lederen jas

Eerder schreven we al hoe je de perfecte jas in het leer aanschaft. Normaal gesproken denk je bij een leren jas al snel aan een zwarte of bruine uitvoering maar ook in het grijs is de leren jas absoluut tijdloos.

Foto’s: Jack&JonesH&M | Mr PorterESSENTIALS