Review: Wijnproeven bij Bottles & Bites

“Bottles & Bites?”, zou menig Bosschenaar (persoon uit ‘s-Hertogenbosch) denken, “dat is toch de oude Haverkist?”. Ja klopt, zeg ik dan, dat is de oude Haverkist. En nu is het een hippe tent, waar je lekker kan genieten van verschillende wijntjes.

Manifyborrel

December is de maand van borrels. Eindejaarsborrels, kerstborrels, borrelnootjes, Borrel & Bites, enz.. Ook was het tijd voor de jaarlijkse Manifyborrel! Wat stond er deze keer op het program: Wijnproeven! Tien Manifybloggers aan één tafel en een hele boel flessen wijn = volgende dag heel veel hoofdpijn. Maar één ding zijn we niet vergeten: de goede service van Bottles & Bites.

Bottels & Bites

Of je nu helemaal geen of juist al wel kennis hebt van wijn, voor een wijnproeverij zit je bij Bottles & Bites wel goed. De sommelier past zijn programma er op aan. Hij is zeer kundig en verteld je alles wat je wilt weten. Maar het probleem is dat je achteraf zoveel geproefd hebt, dat je het lastig is om te herinneren welke wijnen we nou precies op hebben. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Wijnproeverij

Bij het restaurant heb je een wijnproevrij-arrangement vanaf €18,50, daarvoor krijg je zes wijnen en een kaasplankje. In overleg beslis je samen met de sommelier wat voor wijnen het gaan worden, afhankelijk van iedereens smaak. Aanradertje hoor!ESSENTIALS