Who’s That Girl!? Olivia Leroux
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Elizabeth Hurley

Olivia Leroux

Noem me maar: Liv. Dat zou dit ondeugende meisje tegen ons zeggen. We vinden ‘Liv’ er lief uitzien en dat mag ook wel een keer. Vaak kwamen in ‘WTG’ ook hele stoere dames voorbij, maar mevrouw Leroux is anders. Haar uitstraling maakt haar benaderbaar en zeker niet arrogant. Terwijl het zelfvertrouwen er toch nog vanaf spat. De ideale combinatie.

Olivia is sinds kort begonnen met haar leven te delen op YouTube. En dat verdient volgens ons wat extra aandacht. Check zelf maar even of je het er warm van krijgt of niet. Wij weten het antwoord al wel. Mede daardoor is zij ons slachtoffer voor onze rubriek Who’s That Girl!?

 Note: Het was de bedoeling om jou een oordeel te laten veilen, maar helaas schakelt Laetitia haar Instagram account wel eens naar privé. Daardoor zijn de foto’s niet zichtbaar in dit artikel en zullen we je doorverwijzen naar haar Insta.
View this post on Instagram

hollaaa

A post shared by LIV (@livroyalty) on

View this post on Instagram

🌊🌊🌊 #ocean #beach #summer #photography #waves

A post shared by LIV (@livroyalty) on

View this post on Instagram

denim daze with @griffinthall

A post shared by LIV (@livroyalty) on

View this post on Instagram

be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.

A post shared by LIV (@livroyalty) onESSENTIALS