Who’s that girl!? Lisa Burgstaller

Op maandag kun je dus altijd genieten van een prachtige Manify Monday Babe en op vrijdag hebben natúúrlijk Fitgirl Friday. Maar er zijn zoveel leuke dames in de wereld en op Instagram, met nog relatief weinig volgers, dat wij daar wel iets aan moeten doen! Bij deze onze rubriek op woensdag: Who’s That Girl!?

Op de radio heeft iedereen het over schaatsen, gladheid en zelfs de Elfstedentocht wordt al genoemd. Een teken dat de winter dan nu écht gaat beginnen. Helaas hebben we geen invloed op het weer, waar we wel invloed op hebben is de rubriek ‘Who’s that Girl!?’. Om je voor te bereiden op de winter hebben we een dame gevonden die best plezierig wegkijkt.  Meet Lisa Burgstaller!

Lisa Burgstaller

Lisa Burgstaller is 20 jaar en komt uit een klein dorpje in Oostenrijk. Hoewel ze administratief medewerker is op een kantoor ben ik na het zien van deze fotoshoot met fotograaf Bernard Brunmair toch van mening dat ze haar talenten niet optimaal benut. Nu ben ik natuurlijk niet degene die zegt dat ze van beroep moet veranderen maar ik voorzie een hele mooie toekomst als badjuffrouw. Ganz geil.

Foto’s: Bernhard Brunmair

 

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS