Who’s That Girl!? Lindsey van der Hoeven
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Nikki Brown-Sheperd 

Lindsey van der Hoeven

We interviewden Lindsey eerder, destijds in onze oldschool rubriek ‘Fitgirl Friday‘. Want als er een omschrijving past bij ‘Linnebel’ dan is het het wel ‘fit’. De Rotterdamse reist de hele wereld over en terwijl dat ze dat doet, onderhoud ze haar lichaam als een bazin. Deze spetter was vroeger absoluut geen meisjes-meisje, zegt ze. Maar in de loop der jaren is dit veranderd. Ze kleed zich classy en plaatst ook classy foto’s.

De bloedmooie mevrouw Van der Hoeven heeft een tintje, houd ervan als een vrouw de drie B’s heeft en heeft zichzelf aardig omhoog gewerkt. Ze was vroeger, naar haar eigen mening, ‘een vormloze plank’. Wij kunnen een jaar alleen maar vertellen dat dit nu in ieder geval niet meer is.

Lindsey van der Hoeven a.k.a. ‘Linnebel’ heeft een Instagramaccount dat naar onze mening wel twintig keer zo veel volgers verdient. Check haar account en oordeel zelf…

Told you so!

Gelukkig hebben we nog wat inside information voor je. Lindsey knapt af als een man een vieze geur met zich mee draagt. Als iemand ook maar een beetje naar zweet ruikt of uit zijn mond stinkt, dan kan hij opdonderen. Dus boys zorg ervoor dat je jouw persoonlijke verzorging op orde hebt.

View this post on Instagram

Look right through👀 – @stefhartog

A post shared by @ linnebel on

View this post on Instagram

Een beetje de neppe fitgirl uithangen💪🏽Twee weken geleden ben ik begonnen met een dieetje omdat ik graag fit wil worden.. Alhoewel ik me niet helemaal aan m'n schema heb gehouden(sorry @jonathanlater 🙈) en zeker niet genoeg heb gesport.. ben ik al best tevreden met het resultaat! In twee weken ben ik 3kg afgevallen! Deze week zal ik extra streng zijn voor mezelf want zondag vliegen we naar Mallorca met @starlmodels 💙 en is het tijd voor 👙! #fit #sport #dietfood #work #shape #starlmodels #mallorca #goals • • EN- Short summary.. Two weeks ago I started a diet (by @jonathanlater), and even though I wasn't able to keep me on my diet every day.. I'm still happy with the results! I lost 3kg in 2 weeks💪🏽

A post shared by @ linnebel on

Source :

IG @linnebelESSENTIALS