Who´s That Girl?! Laetitia Nouhhaïd
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Kayla Shea

Laetitia van Temptation Island

Grote kans dat je deze naam al voorbij hebt zien komen. Laetitia Nouhhaïdi is namelijk een van de verleidsters in het veelbesproken televisieprogramma Temptation Island. De Vlaamse schone met Kameroense roots is 22 lentes jong en verdient de kost op een aantal manieren. Een daarvan is zich laten fotograferen als model, geen wonder dus dat ze mannen kan verleiden. Een van de onderwerpen waar ze trots op is, zijn haar borsten. In Laetitia's promofilmpje geeft ze aan: “Ik denk dat mannen het niet echt belangrijk vinden of ze echt of fake zijn. Tetten zijn tetten. Maar ja, those boobs are all natural, honey." De mix van haar tint, haar tattoos, haar lichaam en haar donkere ogen maken ons tot over de oren in love. En we moeten eerlijk zijn: ook wij hebben het programma gezien en ze is nog ontzettend leuk ook!

Ervaar het hieronder zelf en oordeel of jij door haar verleid zou kunnen worden.

Note: Het was de bedoeling om jou een oordeel te laten veilen, maar helaas schakelt Laetitia haar Instagram account wel eens naar privé. Daardoor zijn de foto's niet zichtbaar in dit artikel en zullen we je doorverwijzen naar haar Insta.

View this post on Instagram

The wait is over! Vanavond om 20u35 is er de eerste aflevering van Temptation Island op @zovijf en op @rtl5 te zien ! Ik hoop dat jullie het net zo spannend als mij vinden. Are you ready for it?! 🌴#temptationisland2018

A post shared by Laetitia N. (@itriciaa) on

View this post on Instagram

Hey iedereen ik wou even iets duidelijk maken. Ik ben niet iemand die daar veel aandacht aan besteed want het laat mij vooral lachen maar vond het wel even nodig om het te zeggen. Het is nu al een week dat temptation bezig is en ik lees alle reacties en ik probeer op alle reacties en berichten te antwoorden. Het is zo leuk om te zien dat er mensen zijn die ons steunen en al die leuke lieve dingen zeggen maar natuurlijk, en het was ook te verwachten, heb je ook mensen die het nodig vinden om slechte commentaar te geven. Dat je mij niet leuk vindt oké dat je mij niet af kan oké dat je me lelijk vindt oké geen probleem maar als ik sommige reacties lees waarop mensen en dan vooral meisjes zeggen dat ik denk dat ik ‘HET’ ben omdat ik een half bloedje ben what the fuck is dat voor redeneringen precies of ik nu zou zeggen ‘kijk haar ze is een burger aan het eten die denkt waarschijnlijk dat ze het is’ what the fuck dat slaat toch nergens op ik ben een vrouw van 22 en zoals de meeste meisjes hier op aarde van mijn leeftijd en zelfs jonger of ouder heb ik ook mijn trust issues (*onzekerheden). Volgens mij vergeten jullie even dat ik ook gewoon een mens uit vlees en bloed ben zoals JULLIE. Ik denk helemaal niet dat ik het ben en ik vergelijk mij ook continu met andere Instagram models want ja ik ben iemand dat veel op Instagram is en wordt ook gebrainwashed door wat ik allemaal zie mooiere,slankere meiden met een groter achterwerk dit dat ookal weten we allemaal dat het allemaal photoshop is PAS OP ik ben heel blij en tevreden over mezelf maar zeggen dat ik het ben nee dat accepteer niet ik ben waarschijnlijk een van de meisjes die het meest onzeker is maar ik laat het gewoon niet zien en loop met mn borst vooruit ‘als een soort van bescherming’ en als jullie mijn lach niet meer kunnen aanhoren #sorrynotsorry want die ga je nog 14 afleveringen lang moeten aanhoren HAHAHAHA zo dat is dat ik zal het hierbij laten en voor de mensen die mij steunen I love all of you jullie zijn gewoon de max ik hoop dat ik de kans krijg om jullie allemaal 1 per 1 danku te zeggen face to face ! God bless you 💕

A post shared by Laetitia N. (@itriciaa) on

View this post on Instagram

If I got u, I got u. Trust me.

A post shared by Laetitia N. (@itriciaa) on

Source :

IG @itriciaaESSENTIALSMEER ESSENTIALS