Who’s That Girl!? Elizabeth Hurley
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Kinsey Wolanski

Elizabeth Hurley

Misschien is mevrouw Hurley niet onbekend, wat in negen van de tien gevallen wel is bij ‘WTG’, maar we willen haar gewoon graag laten zien. Vooral omdat actrice er nog zó goed uitziet terwijl ze een moeder is. Elizabeth speelde in films als de Passenger 57, Austin Powers en Ed TV. Naast dat ze in films acteerde heeft ze ook nog films geproduceerd. Inmiddels is de Engelse actrice 52(!) jaar, maar schoonheid komt met de jaren kunnen we wel stellen. Al zag ze er in haar jeugdige jaren alles behalve verkeerd uit. Ze was bloedmooi zelfs.

Echte faam kreeg Elizabeth toen ze op een rode loper verscheen met een jurk van Versace. De jurk werd alleen maar bij elkaar gehouden door enkele veiligheidsspelden. Daardoor kreeg ze uiteindelijk een contract bij Estée Lauder. Een mega cosmetica-merk. Sowieso heeft Hurley altijd een neusje voor zaken gehad, want ze heeft al een hele tijd haar eigen bikini-, kleding-, lingerie- en accessoirelijn: Elizabeth Hurley Beach. Haar liefde voor het strand is ontwikkeld doordat ze thuis niet zonder paraplu de deur uit kon. Nu is ze vaak model voor haar eigen lijn. En dat is meer dan terecht als je dat nog kan op de leeftijd!

Dat de moeder een opvallende verschijning is hoef je ons niet meer te vertellen. En andere mensen ook niet meer. Hurley is namelijk al vijf keer verschenen op de cover van Vogue en op de cover van o.a. GQ.

View this post on Instagram

It’s a work-from-bed sort of day 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

View this post on Instagram

High calorie bedtime snack 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

View this post on Instagram

Meeeoooww @elizabethhurleybeach @fregateislandprivate

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

View this post on Instagram

Buttercup Fields forever….

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) onESSENTIALS