How to wear: White-on-white

De zomer van 2015 ‘kleurt’ wit. Niet alleen de witte sneakers zijn retehip, maar gewoon je hele outfit wit. Het is vrij heftig, I know, maar als je het goed doet kan je er mee weg komen deze zomer! Wit geeft toch een frisse look en in de zomer kan het zowel in je vrije tijd als op werk goed gedragen worden.

White-on-white

Heel, of een groot deel, van je outfit in het wit, dat is de trend deze zomer. Voor zowel in je vrije tijd als voor op werk of tijdens het sporten. Mocht dat compleet in het wit je niet bevallen en je wilt het een beetje breken, combineer je outfit dan met toffe gekleurde of print schoenen/tassen, gekleurde zonnebril, mooi horloge, hoed of toffe sokken. Je kan alle kanten op met wit.

How to wear: wit in je vrije tijd!

Eigenlijk draag je in je vrije tijd wat jij leuk vindt en hoe jij bent. Hier een paar toffe outfits om wat inspiratie te geven voor aankomende zomer:

Outfit 1

Ga voor een wit T-shirt op een strakkere korte broek tot op de knie. Hieronder toffe witte sneakers. Dit alles combineren met een leuke piloten bril en een armband.

Credits foto’s: H&M | Adidas 

Outfit 2

Een witte linnen blouse op een korte of lange broek (Crème of witte broek). Leuk te combineren met strandschoenen. Eventueel nog een leuke hoed of zonnebril.

Credits foto’s: Zara 

How to wear: witte kleding voor het werk!

Ook een helemaal witte outfit kan aangetrokken worden naar het werk zonder dat het lijkt alsof je naar een bruiloft of white party gaat.

Outfit 1

Kies voor een wit of crème kleur pak en vervang de blouse met een T-shirt. Kies voor onder dit outfit een leuke zomer sneaker of ga voor een andere kleur nette schoen. Je hoeft niet veel te veranderen om klaar te zijn voor de zomer. Laat je stropdas maar lekker thuis.

White-on-white man 11 - http://www.zara.com/nl/nl/heren-c616518.html

Credits foto: Zara

Outfit 2

Kies ook in dit geval voor een wit of crème kleur pak en zorgt dat je blouse niet in je broek zit. Laat je blouse nonchi over je broek vallen en maak de bovenste knoop van de blouse los.

White-on-white man 10 - http://www.zara.com/nl/nl/heren-c616518.html

Credits foto: Zara 

How to wear: casual witte sportkleding!

Niks zit lekkerder dan sportkleding. Helemaal fijn dat je dit zo zou kunnen dragen zonder dat het lijkt dat je hebt gesport of gaat sporten.

Outfit 1

Kies een lang wit T-shirt tot over de kont op een witte broek. Hiervan kun je broekpijpen wat oprollen en een sportieve sneaker onder aan trekken. Een toffe hoed of tas kan de outfit afmaken.

Credits foto’s: Berhska | H&M | Nike | Zara

Outfit 2

Kies een wit tof sport shirt met daar overheen eventueel een bomberjack of witte trui. Kies een nette witte trainingsbroek die wat strakker aan de benen zitten en boven wat meer baggy. Om al dat wit wat te breken, kies je voor een print sneaker.

Credits foto’s: Nike | Berhska | Asos

Tips! 

– Zorg dat er onderscheid ontstaat tussen al je items.

– Onderscheid maak je eventueel met het gebruiken van andere texturen. Dus bijvoorbeeld linnen met katoen.

– Onderscheid kun je ook maken door vals te spelen en een andere trend te volgen zoals wit combineren met crème, gebroken wit of beige.

– Gebruik accenten zoals een horloge, een riem en/of schoenenESSENTIALSMEER ESSENTIALS