Het wereldrecord matras trapglijden is gezet

Je hebt elke dag de kans om je leven een beetje leuker te maken. En je vrienden zijn zeker wel in voor een avontuurtje. Met je matras de trap af glijden, we hebben het vroeger sowieso allemaal wel een keer gedaan. Hoe vet zou het zijn om dit nog een keer te doen, alleen dan veel extremer? Frank de Ruwe kwam met het geniale idee om het wereldrecord matras trapglijden te gaan vestigen.

Matras trapglijden

Vorige week heeft Frank de Ruwe zijn jeugd weer herbeleefd. Vroeger gleed hij thuis al vaak de trap af met een matras. Een grotere aanpak zag hij wel zitten. Hij kwam met een bazenidee: van de grootste trap van Nederland glijden met een matras. Samen met zijn maten en een flink aantal matrassen gingen ze naar Zuid-Limburg om de grootste trap van Nederland te trotseren. De trap op de Wilhelminaberg heeft 508 treden en is 248 meter lang. Een nieuw wereld record werd gevestigd. Frank scheurde verschillende keren op zijn matras razend snel die trap af.

Geef maar toe, dit had je maar wat graag zelf gedaan! Wij zijn in ieder geval goed jaloers!
Heb je zelf een ander gaaf idee om het leven nog een klein beetje leuker te maken, Lipton Ice Tea kan jouw droom helpen te realiseren. Ga naar liptonlivethebrightside.nl en stuur jouw idee in!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS