Weekly essentials #6: een complete outfit

De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Elke dag staan er nieuwe essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een weekly update van een aantal opvallende essentials, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier.

Met deze week een complete outfit in weekly essentials. We weten allemaal niet meer wat we moeten dragen met deze wisselende temperaturen en opkomende feestdagen. Vandaar een outfit waarmee je sowieso goed zit. Gentlemen, it’s time to dress up.

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly essentials

Only&Sons turtle neck trui

Niks is lekkerder dan een gebreide cable sweater met turtle neck. Niet alleen warm, maar ook behoorlijk fashionable. Je kan nooit comfi truien in huis hebben.

weekly-essentials-1
Foto: Only&Sons

Check out in Essentials!

Calvin Klein pantalon

We worden dagelijks geconfronteerd met alle mooie pantalons waarmee mensen de straat over slenteren. Echter zijn er pantalons en pantalons. Deze wolblend pantalon ziet er onwijs tof uit en is warmer dan your usual pantalon.

weekly-essentials-2
Foto: Calvin Klein

Check out in Essentials!

Leren Clarks

Clarks blijven pareltjes en we zien ze dan ook erg vaak terug. Echter kennen we de struggle van het suède dat snel verkleurt en vies wordt. Met leren Clarks zit je helemaal goed en kan je zonder zorgen rondwandelen in alle prut die de lucht uit komt vallen.

weekly-essentials-5
Foto: Clarks

Check out in Essentials!

Only&Sons mantel

Natuurlijk mag een mooie jas niet ontbreken in dit plaatje, want nodig heb je ‘m zeker. Door de navy kleur en het subtiele streepje past hij vrijwel bij elke outfit.

weekly-essentials-3
Foto: Only&Sons

Check out in Essentials!

Profuomo Flat cap

Een hoofddeksel mag bijna niet ontbreken met dit weer. Hij bestaat voor 70% uit wol, dus we kunnen wel stellen dat hij behoorlijk warm is. Zeker weten dat je in Peaky Blinders style de show steelt bij aankomst.

weekly-essentials-4
Foto: Profuomo

Check out in Essentials!

ARCHIVE_M1 Adidas horloge

De nieuwe horloges van Adidas gaan alle verwachtingen te boven. Het digitale klokje heeft een erg fraai design en ook in goud en zwart verkrijgbaar. Adidas snapt wel hoe ze toffe klokjes in elkaar moeten zetten. weekly-essentials-6Foto: Adidas

Check out in Essentials!

EAUK Pomander

Oké, dit is niet perse een cruciaal outfit item, maar wel erg belangrijk. Dan kan je er nog zo mooi op gekleed zijn, maar als alles stinkt sla je alsnog de plank volledig mis. Het lekkere geurtje komt ook in een zeer waardig doosje.

weekly-essentials-6

Check out in Essentials!

Source :

ManifyESSENTIALS