Weekly essentials #24: dit mag je deze week niet missen
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe ESSENTIALS online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende ESSENTIALS, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wil en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Winter Fleece Jacket

Lekker jackie hé. Oke, het is dan nog geen winter. Een winter jas kan wel al aangeschaft worden. Een favoriet van ons is deze Winter Fleece Jacket. Goed model, lekker warme binnenkant en een kwalitatief goede jas. Deze jack is verkrijgbaar in de twee kleuren Khaki en Army Green.

Hebben, hebben, hebben…

Check out in Essentials

Neni’s Tel Aviv – het eten, de mensen en hun verhalen

Goede foto’s, boeiende verhalen en typische streekgerechten is wat je vind in het nieuwe boek van Neni. Een goed gevuld boek met gerechten van lokale koks en liefhebbers van goed eten. De recepten in het boek weerspiegelen het bijzondere karakter van de afwisselende keuken van Tel Aviv. Een stad waar de wereld samenkomt en culturen, religies en culinaire tradities versmelten.

Check out in Essentials

Kraken Black Spiced Rum

The Kraken Black Spiced Rum is afkomstig uit het Caribische gebied. De rum is vernoemd naar het legendarische zeemonster met zijn dodelijke tentakels, vlijmscherpe tanden en onverzadigde eetlust. Een diepzwart gekleurde rum met intens rijke en krachtige smaak en een soepele afdronk. The Kraken Black Spiced Rum is vermengd met dertien geheime kruiden, tonen van vanille, kaneel, citrus, peperkorrels en kruidnagel.

Check out in Essentials

Alzheimer SOCKS

Alzheimer SOCKS is een geweldig initiatief om de ziekte van Alzheimer en de andere vormen van dementie bespreekbaar te maken én bij te dragen aan een oplossing. Er zijn tot op de dag van vandaag nog geen geneesmiddelen voor dementie. En daarom wordt de volledige opbrengst van deze campagne geschonken aan het onderzoek naar Alzheimer in het Alzheimercentrum Amsterdam.

Check out in Essentials

GoPro HERO7 Black

Opvolger van de GoPro HERO6 Black en het meest geavanceerde model tot nu toe. Met deze nieuwste GoPro maak je de meest vette video’s maar ook kun je er prima mee fotograferen. Daarom perfect voor wanneer je een toffe reis in de planning hebt staan of wanneer je toffe kiekjes op ADE wilt maken met je blije hoofd. Goed, de camera maakt haarscherpe 4K video met zestig beelden per seconden. Filmt Full HD, heeft een HyperSmooth beeldstabilisatie, fotografeert met 12 megapixels, is waterdicht tot tien meter zonder gebruik van extra behuizing. Wind-, trillings- en bedieningsgeluiden hoor je niet en de GoPro heeft spraakbediening en ingebouwde GPS. Kortom: mooi dingetje.

Check out in EssentialsESSENTIALS